Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?
Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.
Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.
Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.
Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?
Azért kapsz ennyi sértő választ, mert 1, a két nem között létezik más a d*gáson kívül. Tudod létezik olyan, hogy barátság... Most ezzel újat mondtam? Vagy te a világod hogy néz ki? Ha lesz párod soha többet nem állsz szóba olyan férfival akivel egyszer már beszéltél és szimpatikus volt, mert az már érzelmi megcsalás? Reális életvitel, nem? Nem kicsit túlzás az egész.
A másik meg az, hogy egy teljesen jelentéktelen dolog történt veled, és neked az az első dolgot, hogy szaladj és kiírd ide, leszóld az illetőt és várd az igazolást érte, és teljesen kiakadj. Tudod az ilyen viselkedésű emberek taszítják a többséget.
Szerintem ha az a férfi tudná, hogy milyen vagy valójában, még rémálmában sem jutna eszébe újra találkozni veled.
Órák óta szidod-gyalázod itt a szerencsétlent, mert a szentséges kisasszonynak írni merészelt egy üzenetet. A mocskos disznó! Ugye?
Beképzelt, önmagától elszállt, alattomos nőszemély vagy, kérdező.
Kérdező, lássuk be, az egyetlen, ami komoly kívánni valót hagy maga után, az a Te reakciód. Mert ugye valójában Te adtad meg az elérhetőséged, gőzöd sincs, hogy az illető miért akar találkozni veled, gőzöd sincs, hogy a felesége tudtával vagy nem, de azért Te ítélkezel.
Tudod, én férfi vagyok, a párom meg egy nő (16 éve...) de első sorban emberek vagyunk, és mifelénk az tök természetes, hogy ő találkozik és beszélget férfiakkal is, én meg nőkkel is...
"Ha én lennék a felesége és a gyerekének az anyja, nálam igenis kiverné a biztosítékot, hogy újabb beszélgetésre invitál egy másik nőt, akivel összefutott egyszer." - most erre mit mondjak... nálam semmiféle biztosítékot nem ver ki, ha a zasszony megbeszél egy találkozót valakivel, és beülnek mondjuk valahova beszélgetni egy kávé vagy sör mellett... ha férfi az illető, ha nő... miért lenne az akármilyen értelemben is "megcsaláááááááás", ha valakivel jól el tud beszélgetni valamiről?
Szerintem inkább az beteges féltékenység, ha valaki már attól is rohamot kap, ha a párja jól elbeszélget egy másik emberrel, ha az illető történetesen a másik nemhez tartozik... egyszerűen nem kérdés, a világ tök evidens dolga, hogy a párom azzal beszél meg találkozót akivel akar, és azzal beszélget, akivel akar...
Nagyon karakánnak tartod magad, pedig egyszerűen csak gyáva vagy.
Lehordod a sárga földig a palit az internet homályában, arctalanul. Ahelyett, hogy ide írkálsz, -aminek végül is semmi értelme -, mert mi nem voltunk ott, és nem láttuk hogyan zajlott a beszélgetés, te milyen jeleket bocsájtottál ki, ahelyett írnád meg neki őszintén, karakánul, hogy neked ettől felfordul a gyomrod, és menjen a pi..ába. Vagy az túl őszinte lenne?
Véleményem: Igen, sza.arc, hogy flörtöl, na de te sem vagy jobb, hogy nem mondod meg neki a véleményed a viselkedéséről.
Véleményem továbbá, konkrétan a kérdésedre: Ilyen jelenség van, mióta a világ, világ, de egyáltalán nem általános. Nem minden kisgyerekes férfi ilyen bun-kó.
Megértem azt, aki nem olvasott vissza 6 vagy 7 oldalt, de már egyszer leírtam ezeket:
- nem idéztem szó szerint azt az üzenetet, amit tőle kaptam, mert vagyok ennyire diszkrét, de volt benne nem egy utalás arra, hogy nem barátkozni és nem is üzletet kötni szeretne velem
- válaszoltam neki azonnal, amiben leírtam a véleményemet a helyzetről, úgyhogy ne nevezzél gyávának, kedves utolsó
- nem az a gyomorforgató, am i megtörtént (hogy 2 ember egy jót beszélgetett), hanem az, amire készült, hogy ezt tudatosan megismételte volna a felesége háta mögött
Hallottam férfi-nő közötti barátságról, nekem a legtöbb barátom hímnemű. De egyik sem egy legalább 20 évvel idősebb családos ember. Könyörgöm. Ha ezt a kérdést úgy tettem volna fel, hogy mit akarhat tőlem ez a férfi, akkor a válaszadók 90%-a azt mondta volna, hogy megfektetni. Ne legyünk már ennyire álszentek, mert baromi vicces.
A beszélgetést pedig nem én kezdeményeztem, mint általában sosem én kezdeményezem, hanem megszólítanak, mert barátságos és kedves kisugárzásom van. Az illető férfi például a kezemben lévő könyv miatt szólt hozzám és így indult a beszélgetés.
És ha valaki azt hiszi, hogy az az ember, aki közvetlen és nem fordul el, ha egy vadidegen megszólítja, hanem beszédbe elegyedik vele, az magányos és kétségbeesett, azt csak szánni tudom a lelki s zegénysége végett. Vagy csak baromira irigy, bár fogalmam sincs mire, de itt a legtöbb válaszadó rosszindulatú és mérges - de vajon kire?
Mindig is tudtam, hogy sok primitív ember létezik, de hogy ez a fórum ezen egyedek Mekkája, na arról most nyertem tanúbizonyságot.
...és most, hogy kinyilatkoztattad az Egyetlen és Megmásíthatatlan Alapigazságot, alázatosan köszönjük neked, hogy megvilágosodhattunk ragyogó elméd által.
De ugyanilyen alázatosan kérünk, ne hagyd abba a kinyilatkoztatásokat, én rég röhögtem itt kérdezőn ilyen jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!