Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?
Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.
Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.
Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.
Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?
A 31-es vagyok és nö.
Nekem ez az üzenet nem olyan, hogy többet sejtenék mögötte, mint hogy jól elbeszélgettek és szivesen megismételné. Ebben nekem nem az a lényeg, hogy az illetö egy "nö"; hanem hogy "szimpatikus", "jót beszélgettek" - és a kérdezövel ellentétben semmiféle bókokkal elhamozás nincs benne.
A kérdésem az, hogy ha ugyanezt a szöveget bárki párja is egy azonos nemünek írta volna, akkor is ennyi mindent belemagyaráznának a válaszolók? Vagy ha a kérdezönek egy másik nö írta volna ezt?
Én ugyanis semmiféle olyat nem tudok felfedezni ebben az helyzetben, ami a "jót beszélgetünk"-ön túllépne.
Ez durva??? Ennél rosszabbakat látok nap mint nap.
A kisgyerekes anyukák részéről is. Nem különbek.
Amúgy hosszabb párjapcsolatoknál (10-20 év) nem sok hűségest találni. Csak van, aki jól titkolja.
#41-es akkor ezek szerint te még nem voltál ilyen helyzetben. :) Ez nagyon is egy olyan üzenet volt, amit egy nőnek címeztek és nem egy szimpatikus embernek. Ha egy azonos nemű írta volna, az teljesen más. Itt egy férfi írta, úgy már teljesen más értelmet nyer. Teljesen egyértelmű a szituáció, ha nem akarta volna hogy félreértse, másként fogalmaz.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha a te férjed küldene ilyen üzenetet egy fiatal, csinos nőnek, ugyanez lenne a reakciód?
43/44
Szerencs,hogy te ilyen nagy ész vagy köztünk.
Na jó, én tényleg befejeztem. Nagy az Isten állatkertje, de hogy ennyire?!
Köszönöm az értelmes válaszokat, a kötekedők (és azok, akik szerint ez meg sem történt, mi több, én azt hiányolom, hogy ez nem történt meg), tegyenek egy szívességet és inkább ne nyissák ki a szájukat mert lenullázzák az egész utca IQját.
Fel van ez a téma turbózva. A pasinak nem jött össze, majd talàl màst.
De mint mondtam, nem lepődök meg. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!