Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
 21/93 anonim ***** válasza:
49%
Igen, szűk látókörű vagy. ... és egy kicsit fura a gondolkodásod. Abból, hogy egy pasi, akivel üzleti ügyekről beszélgettél, újra találkozni akar veled, egyből a szexre asszociálsz. Ez a férfiról, akit épp szidsz, nem árul el semmit, rólad viszont annál többet.
2013. dec. 26. 16:59
 22/93 anonim ***** válasza:
29%
19.válaszoló: mi van??!!?? :-D
2013. dec. 26. 17:00
 23/93 A kérdező kommentje:

Nem üzleti volt a beszélgetés. A kb negyed órában szóba került az is, igen. Viszont ha ő ezzel kapcsolatban keresett fel, akkor meglehetősen kétértelműen tette ezt.

És nem a szexre asszociáltam, olvass vissza. Szövegértés újabb egyes. (Kis segítség a gyengébbek kedvéért: érzelmi megcsalásról beszéltem első sorban).

2013. dec. 26. 17:03
 24/93 anonim ***** válasza:
56%

Huh, ez egyre jobb! Érzelmi megcsalás... Kérdező, jó hogy nem azt állítod, hogy a pasi beléd szeretett negyedóra alatt...

Azta, micsoda csaj lehetsz!

Te nem beképzelt vagy, hanem szánalmas.

2013. dec. 26. 17:06
 25/93 anonim ***** válasza:
84%

Nem gondolom, hogy a kérdező ribi lenne. Engem is sok kisgyerekes apuka megkörnyékez, pedig nem adok jeleket, szimplán annyi, hogy csinos vagyok és lehet velem beszélgetni mindenről.

Az a baj, hogy manapság már ez általános sajnos. Elég sok oka lehet, mindkét fél hibás, kettőn áll a vásár.

Sokszor nem ismerik ki egymást eléggé a felek, hanem a nagy hévben összeházasodnak. Miután elcsillapodtak és már van talán egy-két gyerek is, kirajzolódik a másik igazi jelleme. És az sokaknak nem tetszik. EZ az ára a kapkodásnak.

Vagy van, hogy a gyerek születése után az anyuka elkezd csak anyaként funkcionálni, nőnek megszűnik lenni. Minden a gyerek körül forog, anyuka elhízik, apukának meg nincs ahhoz töke hogy leüljön vele megbeszélni, helyette félrekúr. Gyávák sajna mindketten és nem néznek szembe egymással és a problémákkal. Sokszor a nő is tudja, hogy a pasi félrekúr, de szemethuny felette, mert így kényelmesebb neki.

Ha az emberek tudatosabban élnének, és alaposan kiismernék a partnerüket, és beszélgetnének egymás elképzeléséről mind a gyereknevelésről, jövőképükről mielőtt összeházasodnának és gyerek nevelnének akkor talán nem lenne ilyen fejetlenség mint mostanság. És nem szabad elfelejteni egyiküknek sem, hogy egymást választották társnak, és nem a gyereküket. És megkéne maradni egymást szerető nőnek és férfinak, nem csak anyunak és apunak.

De persze láttam olyat is, ahol apuci sziplán azért ment félre, mert nem bírta elviselni, hogy a felesége megöregedett és nem olyan mitn húszévesen. Pedig neki is lógott már a bőr a testén. Nekik szimplán az agyukkal van probléma.

2013. dec. 26. 17:06
 26/93 anonim ***** válasza:
41%
Bocsi, azóta törölték az ominózus 19. választ...
2013. dec. 26. 17:08
 27/93 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként nem értem miért támadjátok a kérdezőt. Ez az üzenet minden volt, csak baráti és üzleti nem. Vagy barátkozni akart? Pont egy nála jóval fiatal nővel? Ahhhha.
2013. dec. 26. 17:11
 28/93 anonim ***** válasza:
47%
Te normálisan álltál a dologhoz, de ugy néz ki a férfiak mindig félreértik, ha egy nõ közvetlen.En viszont nem osztogatnám a névjegykártyámat 15 perc után!
2013. dec. 26. 17:12
 29/93 anonim ***** válasza:
69%
MMondjuk én ezen nem lepődök meg. Valószínüleg a pasi többet gondol, mint üzlet.
2013. dec. 26. 17:14
 30/93 anonim ***** válasza:
26%
Egyszerű ez. Nem kellett volna a névjegyedet odaadni 15 perc beszélgetés után.. biztos van a cégednek weboldala, és ott is megnézheti az a hőn áhított terméket. Én biztos nem adtam volna névjegyet neki. A férfi egy nagy disznó egyébként, te pedig valószínűleg vágytál egy kis flörtre, és valami hasonlóra - ami meg is történt, hogy felkeresett - hát akkor nem kell itt rinyálni. Rázd le és kész.
2013. dec. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!