Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
 61/93 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további értelmes válaszokat!

Ki mondta, hogy már nem írtam meg neki a véleményemet? Még akkor válaszoltam neki. Próbáltam nem bunkó lenni, tekintve hogy ő sem volt az, de konkrétan leírtam neki, hogy ez nekem nem fér bele.

Ettől teljesen függetlenül tettem fel itt a kérdésemet, mert bár hallomásból tudom milyen az, amikor egy családos ember más nő társaságát keresi, de nekem még nem volt "szerencsém" hasonló szituációhoz, és ezért eddig azt hittem, hogy ez azért mégsem olyan gyakori. Végtelenül elszomorít, hogy mégis vannak ilyen emberek.

Ha meg otthon nem kap meg valamit, akkor váljon el és úgy keresse másnál a boldogságot.

2013. dec. 26. 19:55
 62/93 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom miért játszod az ártatlan meg a meglepődöttet! Te ültél oda hozzá(ami, szerintem egyáltalán nem természetes, én biztos nem ülnék le egy idegen pasas mellé, ha nincs hely, megyek máshová, vagy veszek elviteles kávét), aztán gondolom te kezdtél el beszélgetni, közvetlen voltál, te adtad oda a névjegykártyádat. Szerinted nem úgy jött le a pasinak, hogy te nyomulsz? Attól függetlenül még ő egy disznó, de ne állísd már be úgy, hogy te aztán az égvilágon semmit se tettél!
2013. dec. 26. 20:39
 63/93 A kérdező kommentje:

Szövegértés ismét egyes. Látom itt jó párotokra ráférne az általános iskola ismételt kijárása.

"Nem volt üres asztal így hozzám ült le" ebből neked az jön le, hogy én ültem le hozzá? Gratulálok. És gratulálok a további feltételezéseidhez is.

2013. dec. 26. 20:41
 64/93 anonim ***** válasza:
90%

Előző, olvass mielőtt ostobaságokat írsz:

"Nem volt üres asztal így hozzám ült le"

A férfi ült le az ő asztalához.

2013. dec. 26. 20:42
 65/93 A kérdező kommentje:

Igazából fogalmam sincs miért kapok ennyi rosszindulatú, negatív és ítélkező választ a saját személyemről, de nem is érdekel. Nem vagyok az a fajta, aki ettől a sarokba vonul sírni, de a témát itt "lezárom", nem várom a további válaszokat, mert ennek így nincs semmi értelme.

Köszönöm még egyszer az értelmes hozzászólásokat.

2013. dec. 26. 20:57
 66/93 anonim ***** válasza:
87%

nem olvastam végig a válaszokat, de azért válaszolok.

Én azt gondolom, hogy te véleményt kértél. Az én véleményem az, hogy lehet, hogy tényleg csak egy barátra vágyik. Nincs ebben semmi. Ez nem érzelmi megcsalás. Azt mondtad, ne ítélkezzünk feletted. Te miért teszed szintén ismeretlenül egy másik ember felett? Szállj magadba, szerintem túl sokra értékeled magad. Már bocsánat.

2013. dec. 26. 21:04
 67/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt normális hangnemben osztottad meg velem (már először is), de én nem idéztem szó szerint az üzenetet, csak a lényegét írtam le. Volt benne bók is, ettől függetlenül persze lehet, hogy én értettem félre. De ennek kb 1% az esélye, mert nem gondolom, hogy egy 45-50 körüli férfi egy 25 éves nővel akarna BARÁTKOZNI :) és ehhez a feltételezéshez nem kell, hogy sokat gondoljak magamról.
2013. dec. 26. 21:09
 68/93 anonim ***** válasza:
69%
"Nonszensz, hogy egyesek ebbe is belekötnek, csak hogy valahogy úgy tudják forgatni a történetet hogy én legyek a hibás." ... hmm.. biztos én vagyok a hibás... :D Vagy a 21-es válaszoló.. vagy nem is.. inkább a 17-es!
2013. dec. 26. 21:47
 69/93 anonim ***** válasza:
76%
Egyem a szíved, te élsz burokban, nem is gondolnád mennyi ilyen gyomorforgató fazon járkál kényszerzubbony nélkül :)
2013. dec. 26. 21:56
 70/93 anonim ***** válasza:
27%

- "Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban."

- "Nem volt üres asztal így hozzám ült le."

- "Elkezdtünk beszélgetni, kb negyed órát ültünk ott."

- "adtam neki egy névjegykártyát."

"Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok?"

De! Felfordul!

Az ilyen nőktől, akik kávézóban osztogatják az elérhetőségeiket az első "jött-mentnek" pár perc beszélgetés után, azután meg erkölcscsőszként akarnak tetszelegni.

Ekkora képmutatást ritkán látni!

Kivetetted a csalit, azután meg kikéred magadnak a kapást!!

Lehet lepontozni.

2013. dec. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!