Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
 51/93 anonim ***** válasza:
33%
Ott, hogy egy házas, kisgyerekes apuka akar LEHET, hogy többet tőle.
2013. dec. 26. 18:42
 52/93 anonim ***** válasza:
28%
szanalmas egy no lehetsz, aki jatszik a pasik erzelmevel, utanna meg itt csinalod magad...
2013. dec. 26. 18:54
 53/93 A kérdező kommentje:
:D ezen tényleg már csak röhögni tudok
2013. dec. 26. 18:57
 54/93 anonim ***** válasza:
43%

Mi lenne, ha megírnád neki is, hogy felfordul tőle a gyomrod?

Most nem azért, de szerintem ha annyira elítélnéd őt, akkor nem itt kérdezgetnéd a véleményünket, hanem helyretetted volna...

Szerintem bejön neked a dolog.

2013. dec. 26. 19:09
 55/93 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy meg azt vettem észre, hogy elég általános, de ha most szépen összekapod magadat és elküldöd őt a jó büdös píbe, akkor ezzel is javítasz a statisztikákon és megmutatod neki, hogy a dolgok nem így mennek minden esetben.
2013. dec. 26. 19:12
 56/93 anonim ***** válasza:
93%

Ez végül is nem olyan nagy kunszt, mert semmi konkrétat nem mondott. A közvetlenség egyébként tök jó, csak egyetlen hátránya, hogy majdnem mindig félreértik.

Itt még vedd hozzá, hogy egy kisgyerekes férfiról van szó. Valószínűleg tényleg baromira örült, hogy el tudott valakivel dumálni másról is, nem csak a pelenka, böfi, puki téma ment.

Én pl. munkámból adódóan gyakran fordulok meg, hogy is mondjam, alacsonyabb képzettségű emberek között. Na már most én ettől függetlenül sosem nézem le őket, mert az ő munkájuk is ugyan olyan értékes. Mindezen túl még igyekszem kedves is lenni velük, mert tudom, hogy sokan nem úgy viselkednek velük, ahogy megérdemelnék. Persze ők ehhez nincsenek hozzászokva. Emiatt aztán majdnem minden második ilyen fazon szerelmes lesz belém. :-) Pedig egyetlen "bűnöm", hogy emberként kezelem őket. Hát ilyen az emberi természet, de én ezen csak mosolygok.

Az lenne gyomorforgató, ha konkrét szexuális ajánlatot tett volna. Sajnos ilyen is rengeteg van. De ez az eset lehet akár kisebb érzelmi botlás is. Kis figyelmet, kedvességet is akarhat, amit otthon ne kap meg. Természetesen nem tőled kellene ezt megkapnia. A mellőzött ember viszont tud elég kétségbeesetten viselkedni.

Ettől még persze lehet egy aljas gennyláda is, de ne legyünk jó magyar szokás szerint paranoiásak.

2013. dec. 26. 19:37
 57/93 anonim ***** válasza:
15%
ez a nő egy ócska riba nc mit nyökögtök már ennyit ezen a témán??? Ha nem lenne egy ordas K, akkor nem lenne az hogy negyed órás beszélgetés után egyértelművé teszi a faszinak, hogy bármikor széttenné neki a lábát
2013. dec. 26. 19:40
 58/93 anonim ***** válasza:
74%
Nem tartom gyomorforgatónak, de szeritem eléggé érződik benne, hogy folytatni szerette volna a dolgot, többet szeretett volna a férfi. És szomorú, hogy ahogy az előző is, r*bancozzák a kérdezőt, ahelyett, hogy azon gondolkodnának el a férfi miért kacsingat másfele... Nem ő a bűnös? Hát dehogynem.
2013. dec. 26. 19:43
 59/93 anonim ***** válasza:
67%

Látod, felteszel egy nyomorult kérdést és máris kiforgatják! :-)

Én üzletkötő vagyok, és mily meglepő ha el akarok adni valamit, akkor a kezébe nyomom az illetőnek a névjegykártyámat, amin természetesen rajta van a nevem és a számom!

Ez nem telefonszám csere! Én azért nyomom a kezébe a számom, mert el akarok adni! Ebből élek!

Hogy a másik miért írogat azmá

2013. dec. 26. 19:46
 60/93 anonim ***** válasza:
78%
Az már egy másik sztori!
2013. dec. 26. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!