Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
 11/93 anonim ***** válasza:
20%
??????
2013. dec. 26. 16:44
 12/93 anonim ***** válasza:
76%
Ha nam tetszik, írd vissza: apuskám vagy rendelj az árúból, vagy kopj le. Mit kell ezen itt agyalni.
2013. dec. 26. 16:45
 13/93 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdésem, hogy mit válaszoljak neki. Szövegértelmezés egyes.

Azt kérdeztem, hogy mi a véleményetek erről, általános-e ez a jelenség.

2013. dec. 26. 16:46
 14/93 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne megcsalás egy beszélgetés, akkor te is megcsalod a párodat ha olyan nyitott vagy mit írod naponta többször is.
2013. dec. 26. 16:47
 15/93 anonim ***** válasza:
44%

Akkor a kérdésre is válaszolok, bocsánat.

Semmit, mert abszolút nem érdekel, hogy mások mit csinálnak.

2013. dec. 26. 16:47
 16/93 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs párom, de ha volna is, az nem megcsalás, hogy leülök beszélgetni valakivel VÉLETLENÜL. Az már igenis érzelmi megcsalás, ha SZÁNDÉKOSAN keressük ezt az alkalmat. Szerintem.
2013. dec. 26. 16:48
 17/93 anonim ***** válasza:
44%
ritka szűk látókörű vagy annak ellenére, hogy magadat intelligens embernek tituláltad többször is.
2013. dec. 26. 16:50
 18/93 A kérdező kommentje:
Az a szűk látókör, hogy én egy férfitól elvárnám, hogy feleség (és gyerek) mellett ne KERESSE más nők társaságát? Ja... rendkívül szűk látókörű vagyok akkor.
2013. dec. 26. 16:52
 19/93 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudni, miért írt neked, az is lehet, hogy tényleg csak egy barátot akart. Viszont ha a férfiak többségéből indulunk ki, akkor lehet, hogy könnyű menetnek tart. Engem is keresett már olyan pasi, akinek már 5 éve volt barátnője. Én anno megmondtam neki, hogy nem akarok vele párkapcsolatot. Azóta felém de néz. Ilyenek ezek...
2013. dec. 26. 16:57
 20/93 anonim ***** válasza:
76%
Csodálkozom a válaszokon és egyetértek veled. Minimum is érdekes a férfi viselkedése, de szerintem ez kvázi gyakran előfordul ott, ahol kisbaba van... apa kicsit háttérbe szorítva érzi magát és keresi a lehetőségeket. Nomeg az is igaz, hogy kevés lánnyal/ nővel lehet értelmesen elbeszélgetni, ahogy Te is írod, és ezt.ügyesen félre tudjak értelmezni/ magyarázni.
2013. dec. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!