Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik viszonylag fiatalon, és kevesebb idő után házasodtak? Ez ennyire ritka manapság?
Figyelt kérdés
Mondjuk 30 éves kor alatt, illetve 1 vagy 2 éven belül volt esküvő. Kort és nemet is kérnék.
Hogy alakult a dolog? Együtt vagytok még?
Azért vagyok kíváncsi, mert a héten lett egy új munkatársam, akivel összebarátkoztam, és teljesen le volt döbbenve azon, hogy 1,5 év után házasodtam 25 évesen.
Tényleg ennyire ritka ez mostanság?
2013. dec. 5. 21:28
41/42 anonim válasza:
19 évesen nem egész 2év után. 16 éve élünk boldog házasságba 3 csodás gyerekünkkel. Életem legjobb döntése volt. Nem cserélném le ezt semmilyen karrierért! Anno ez volt a normális. De ma?! Később érnek , nem mernek felelősséget vállalni és nem mellesleg hajtsa a vérük! Azt hiszik a fűvel fával szextől lesznek menők...amit még nem tudnak hogy csak kiégettek lesznek... Én nagy családban nőttem fel és azt gondolom hogy a boodogsághoz
42/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok bocsi félrenyomtam.
Tehát a boldogsághoz kell a családi össze
tartás és szeretet. Ezt semennyi pénz és karrier nem tudja pótolni. Csak ezt nehéz beismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!