Ritka, hogy a tesvérek szeretik egymást?
Én nagyon szeretem a nővérem, és amikor nemrég elköltözött a családi házból, napokig csak szomorkodtam, nem találtam a helyem. Most már rendben vagyok, de mindig várom nagyon, amikor hazajön 1-2 napra, ha nem is tud, én meglátogatom a kollégiumban, ahol lakik, vagy a munkahelyén. Ő is mindig várja, hogy találkozzunk. :) Persze szoktunk veszekedni is, régebben verekedtünk is, de annyira jól megértjük egymást, olyan hasonlóak vagyunk, barátnői a kapcsolatunk, nem utáljuk egymást.
Másoknak is néha mesélek a nővéremnről, de nekem ritkán szoktak az emberek a testvéreikkel való kapcsolatukról beszélni, ez most tűnt fel! Akkor is furcsán néznek, értetlenkednek, amikor átteszek egy programot másik napra, mert akkor jön haza a nővérem, vagy azért találkoztam rövidebb ideig egy barátnőmmel, mert szerettem volna még meglátogatni a testvéremet.
De jó ezt olvasni!!!
Hány évesek vagytok???
Ismerek én is ilyen testvérpárt.Konkrétan a barátnömék. :D
Mi is szeretjük egymást a növéremmel de nem ennyire. :D :D
Mi 32 és 34 évesek vagyunk.Lányok.
Az a normális, hogy szeretik egymást.
Gyerekként nyilván ölik egymást a tesók, de ez nem jelenti, hogy ne szeretnék a másikat.
Ez nagyon jó, örülj neki, hogy így van.
Én mindig szerettem volna egy lány tesót, mert én is lány vagyok, de csak 1 bátyám van. Szóval szerencsés vagy, hogy egy nővéred van, sztem 2 lány jobban megtud beszélni mindent..
A bátyám 30, én 28, húgom 26, öcsém 24. Az a helyzet, hogy napi kapcsolatban állunk, öcsém kivételével mindhármunknak külön családja van, húgommal 1 városban élek, bátyánk 30km-re tőlünk. Vele hetente találkozunk, húgommal heti 2-3x, öcsém hajón van, de ha kikötnek, jön haza, és nagyon szeretünk együtt lenni, szeretjük egymást. A szüleink is boldogok, mert látják, erős a kapocs közöttünk.
Férjem családjában láttam először azt, hogy milyen, amikor 2 testvér nem szereti egymást: szó szerint gyűlölködnek minden alkalommal, ezt rossz látni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!