Meg tudnak változni a nők, ha szeretik őket?
Figyelt kérdés
Azokra a csajokra gondolok, akik önbizalomhiány miatt fűvel-fával lefekekszenek. Ha valaki ténylegszereti őket, tudnak hűségesek maradni?2013. máj. 5. 17:16
1/18 anonim válasza:
"akik önbizalomhiány miatt fűvel-fával lefekekszenek"
Nem.
Alapjáraton az emberek nem változnak.
2/18 anonim válasza:
Azok tudnak megváltozni akik félnek az elköteleződéstől, legyen akár férfi/nő-ha nagyon szeretik őket és biztonságban érzik magukat. Azok igen.
3/18 anonim válasza:
Mindenki változik az élete során. A körülmények is változásra késztetnek minket. Viszont vannak alaptulajdonságok amik mindig megmaradnak, az sosem változik.
4/18 anonim válasza:
Az emberek nem változnak, csak ha valami súlyos trauma éri őket. Én azt látom, hogy mindenkinek vannak alap tulajdonságai, amit el lehet rejteni, de alapból senki nem változik.
5/18 anonim válasza:
Nem, mert akkor is önbizalomhiányosak maradnak. Akkor függnek valakitől.
Először mindenkinek el kell intéznie a saját önbizalmát.
Képzeld el, hogy 150 kiló vagy, ezért magas a vérnyomásod.
Eldöntheted, hogy maradsz 150 kiló, de függeni fogsz a vérnyomáscsökkentőtől, vagy lefogysz, és nincs szükséged gyógyszerre.
6/18 anonim válasza:
változni nem, esetleg változtatni az életvitelén.
7/18 anonim válasza:
Nem azert fekszik le mindenkivel, mert nincs szeretve, ugyan már! Azért mert megteheti, megvan rá a módja, és legfontosabb, hogy megvan rá az igénye, nem monogám tipus, nem kell túlbonyolitani a dolgokat
8/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy önbizalomhiányos. Ő maga mondta, hogy ezért csapong. Egyébként mindenki megteheti, hogy fűvl-fával, de a többség mégsem teszi.
2013. máj. 5. 18:13
9/18 anonim válasza:
"Tudom, hogy önbizalomhiányos. Ő maga mondta, hogy ezért csapong."
kamu, ne kajáld be.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem a csajom. Nincs oka hazudni. Én vagyok a lelki szemetsládája. Tehát nem valószínű, hogy kamu.
2013. máj. 5. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!