Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog változni a férjem, ha...

Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi 8 hós terhes vagyok és megtudtam, hogy a férjem, akivel januárban volt az esküvőnk megcsalt! Nem arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek, hanem hogy fog-e változni ez a szülés után, vagy ha már most megcsalt, akkor ezután is megfog? Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra. Ti hogyan látjátok? Mit tanácsolnátok? Ott élünk a szüleinél.
2013. ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok, ő meg 30.
2013. ápr. 7. 14:57
 2/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem fog megváltozni, ha már most nem bírta szex nélkül és félrement akkor később is félre fog kérdés nélkül.
2013. ápr. 7. 14:59
 3/49 anonim ***** válasza:
66%
féreg.
2013. ápr. 7. 15:03
 4/49 anonim ***** válasza:
54%
Nem és ne keress okot rá, hogy miért tette.
2013. ápr. 7. 15:03
 5/49 anonim ***** válasza:
79%
oh te kis naív..
2013. ápr. 7. 15:04
 6/49 anonim ***** válasza:
15%

azt írják h féreg meg stb..

ha nem volt szex,valamilyen szinten megérthető hogy félre lépett. ha az ember terhes akkor ha nem elégíted ki ( kézzel szájjal akárhogy úm: petting,akkor félre lép... )

valamilyen szinten te is hibás vagy..

amúgy nem nagyon fog változni...

2013. ápr. 7. 15:05
 7/49 anonim ***** válasza:
87%
mégis miben változna? vele maradhatsz, de sok örömed nem lesz benne ebből a szempontból. Szerintem neked sem könnyű ezt feldolgozni. Hogy áll a dologhoz? Megbánta? Egy alkalom volt? Az nem kifogás, hogy nincs szex terhesség alatt, ne akarjon téged megtenni bűnbakká!!!
2013. ápr. 7. 15:05
 8/49 anonim ***** válasza:
92%
Megvaltozik, bizony. Meg tobbszor megy majd felre...
2013. ápr. 7. 15:07
 9/49 anonim ***** válasza:
39%

Ilyenek a ferfiak.

Nem a te hibad. Normalis, hogy a magzatoddal voltal elfoglalva.

Ö ezt kihasznalva , megcsalt . Megoldast a problemakra kapcsolaton belül kell találni, kommunikálva, nem egymás háta mögött ártani, megcsalni a másikat. Le kellett volna üljön veled megbeszelni, hogy kevés a szex es megoldast keresni egyutt , de neked erre eselyt se adott, mert felállt a farka másra, es igy volt jobb neki.

Nem fog változni.

De lehet ha jó cseledje leszel, pár evig még megtür maga mellett.

Szerintem te örülnél ennek.

2013. ápr. 7. 15:09
 10/49 anonim ***** válasza:
69%

Valószínűleg, eddig is félrement, csak most tudtad meg, bár nem tudhatom biztosan.

nem fog változni, de lesz egy rossz házasságotok, és a gyerek fogja megsinyleni...

2013. ápr. 7. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!