Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog változni a férjem, ha...

Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi 8 hós terhes vagyok és megtudtam, hogy a férjem, akivel januárban volt az esküvőnk megcsalt! Nem arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek, hanem hogy fog-e változni ez a szülés után, vagy ha már most megcsalt, akkor ezután is megfog? Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra. Ti hogyan látjátok? Mit tanácsolnátok? Ott élünk a szüleinél.
2013. ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
52%

Az ilyen felelötlen ferfiaknak aztan szülik futószalagon a gyerekeket!

Nem volna szabad, allj meg te is egynél legalább, legyen annyi eszed, ne vágd el a fát magad alatt teljesen!

2013. ápr. 7. 15:42
 22/49 A kérdező kommentje:

Lassan adagolják nekem az információt. Hogy tisztább legyen, le is írom:

- ezzel a lánnyal, aki 19 éves, két évvel ezelőtt kezdtek el összekacsintgatni -különben meg látásból ismerem-;pár héttel lehetett az eljegyzésünk után, én pont akkor külföldön voltam édesapámmal

- kétszer feküdtek le: a múlt héten, és egy évvel ezelőtt, de állítólag esküvő előtt is tervezgetett a drága férjem találkát, hogy még egyszer esküvőig találkozzanak, aztán kész komolyra veszi mindezt, pontot tesz a kapcsolatuk végére.

Még jó, hogy vannak a férjemnek ilyen barátai, akiktől közvetetten megtudhatom. El sem hiszem.

2013. ápr. 7. 15:46
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog változni.

Ha most kevés neki a szex, később is kevés lesz. Sőt, 2-3 hétig semmi nem lesz, és 6 hétig max petting. Aztán a szoptatás, kialvatlanság sincs jó hatással a libidóra.

Szóval az ő logikája szerint a következő kb 3 hónapban jogosan fog félred.gni, miközben te otthon pesztrálod a közös gyereket.

2013. ápr. 7. 15:47
 24/49 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem volt szex gyakrabban mert nem kellettél neki gyakrabban.

Csak ketszer egy heten.

Ezert nem te vagy a hibás, gondolom nem várja el hogy leteperd.

Nem tudtok a ferfiak agyával gondolkodni, nök!

Az agyvizem zubog, amikor egy nö dicsekszik, h en odafigyelek a paromra es kielegitem, azert nem hagy el, né milyen ügyes vagyok. Azert tudja kielégiteni az ilyen a ferjet, mert a férje alkalmat ad neki és feláll neki rá 2 szer egy nap.

Amikor már nem lesz úgy, akkor nem azert nem lesz úgy mert a nö elfelejti széttenni a lábát es akkor vessen magára!

Nöi butaság a köbön!!!

2013. ápr. 7. 15:49
 25/49 anonim ***** válasza:
41%

Akkor szivem, a ferjed nem 2 szer fekudt le vele , ahogy mondja, hanem 2 éve van rendszeres szexualis kapcsolata vele, csak a lány meg tul fiatal es nem tud épiteni rá.

Azt kivánja, mert fiatal es hamvas es azzal d@g 2 órat egy nap, titokban, azert van neked otthon kevés szex, mert ki van élvezve.

Nos, te ne idegeskedj, mert ártasz az ártatlan gyerekednek es a sok stressz miatt hiperaktiv lesz, nem éri meg hidd el, hogy ezen bosszankodj, mert a gyerekednek ha ártasz, szembesülsz vele, amig élsz, a férjeddel csak amig el nem válsz.

2013. ápr. 7. 15:54
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Be ne vedd ezt az összesen kétszer kefélt félre dumát! A 2 éve melletted van egy másik nő, akivel szexelek finomított verziója...Az, hogy az esküvő után megkomolyodik...Hahahhaha persze, tündérmese házasság után az élet, hát hogyne! Szüleid vannak, vagy akihez mehetnél? Mert én a helyedben már most cipzáraznám az összes cuccomat tartalmazó bőröndöt, és vissza nem mennék hozzá soha többet. Azért mert kevés a szex, mert épp a közös gyereketeket várod, még nem ok arra, hogy gerinctelen féreg legyen! Sőt! Most kéne a legjobban melletted lennie, kivenni a részét. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled:(
2013. ápr. 7. 16:15
 27/49 anonim ***** válasza:
19%

Nézd a férjed nem valószínű, hogy fog változni, bár az is kérdéses, hogy te ebből sem csinálsz nagy ügyet.

De azért ne beszéljünk már kreténségeket:"ártasz az ártatlan gyerekednek es a sok stressz miatt hiperaktiv lesz"

...végül is a háborúk idején is mennyi hiperaktív gyerek rohangált!

2013. ápr. 7. 16:19
 28/49 A kérdező kommentje:
Hát ez valami kegyetlen.. Érdekes, örvendett, hogy gyereke születik, facebookon is posztolta, nem hiszem, hogy ennyire féreg.
2013. ápr. 7. 16:26
 29/49 anonim ***** válasza:
74%
Jaj hagyjuk már ezt a szegény pasit. Egy az, hogy nyissa ki a száját, ha van valami. Másik az, hogy nem egy állat, hogy ne bírja ki, ha nem dughat egy ideig. Elhatározás kérdése az egész, neki egy dugás fontosabb volt a családjánál.
2013. ápr. 7. 16:28
 30/49 anonim ***** válasza:
69%
Mert ha csak párszor szexel egy másik lánnyal, az már nem is féreg dolog??? Ne mondd azt kérlek, hogy egy pasi aki félremegy, nem is egyszer, amikor a felesége a gyereküket várja, szentéletű ember!
2013. ápr. 7. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!