Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?
Az ilyen felelötlen ferfiaknak aztan szülik futószalagon a gyerekeket!
Nem volna szabad, allj meg te is egynél legalább, legyen annyi eszed, ne vágd el a fát magad alatt teljesen!
Lassan adagolják nekem az információt. Hogy tisztább legyen, le is írom:
- ezzel a lánnyal, aki 19 éves, két évvel ezelőtt kezdtek el összekacsintgatni -különben meg látásból ismerem-;pár héttel lehetett az eljegyzésünk után, én pont akkor külföldön voltam édesapámmal
- kétszer feküdtek le: a múlt héten, és egy évvel ezelőtt, de állítólag esküvő előtt is tervezgetett a drága férjem találkát, hogy még egyszer esküvőig találkozzanak, aztán kész komolyra veszi mindezt, pontot tesz a kapcsolatuk végére.
Még jó, hogy vannak a férjemnek ilyen barátai, akiktől közvetetten megtudhatom. El sem hiszem.
Nem fog változni.
Ha most kevés neki a szex, később is kevés lesz. Sőt, 2-3 hétig semmi nem lesz, és 6 hétig max petting. Aztán a szoptatás, kialvatlanság sincs jó hatással a libidóra.
Szóval az ő logikája szerint a következő kb 3 hónapban jogosan fog félred.gni, miközben te otthon pesztrálod a közös gyereket.
Azért nem volt szex gyakrabban mert nem kellettél neki gyakrabban.
Csak ketszer egy heten.
Ezert nem te vagy a hibás, gondolom nem várja el hogy leteperd.
Nem tudtok a ferfiak agyával gondolkodni, nök!
Az agyvizem zubog, amikor egy nö dicsekszik, h en odafigyelek a paromra es kielegitem, azert nem hagy el, né milyen ügyes vagyok. Azert tudja kielégiteni az ilyen a ferjet, mert a férje alkalmat ad neki és feláll neki rá 2 szer egy nap.
Amikor már nem lesz úgy, akkor nem azert nem lesz úgy mert a nö elfelejti széttenni a lábát es akkor vessen magára!
Nöi butaság a köbön!!!
Akkor szivem, a ferjed nem 2 szer fekudt le vele , ahogy mondja, hanem 2 éve van rendszeres szexualis kapcsolata vele, csak a lány meg tul fiatal es nem tud épiteni rá.
Azt kivánja, mert fiatal es hamvas es azzal d@g 2 órat egy nap, titokban, azert van neked otthon kevés szex, mert ki van élvezve.
Nos, te ne idegeskedj, mert ártasz az ártatlan gyerekednek es a sok stressz miatt hiperaktiv lesz, nem éri meg hidd el, hogy ezen bosszankodj, mert a gyerekednek ha ártasz, szembesülsz vele, amig élsz, a férjeddel csak amig el nem válsz.
Nézd a férjed nem valószínű, hogy fog változni, bár az is kérdéses, hogy te ebből sem csinálsz nagy ügyet.
De azért ne beszéljünk már kreténségeket:"ártasz az ártatlan gyerekednek es a sok stressz miatt hiperaktiv lesz"
...végül is a háborúk idején is mennyi hiperaktív gyerek rohangált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!