Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?
Igy van ez a legszemetebb dolog, bünbakká tenni azt, akit megcsaltunk, nem vállalva a felelösseget a tetteinkért.
De hat ez emberi vonás , mint a lábgomba, hozzatartozik az emberhez!
Szerintem az ilyen "te is hibás vagy, mert nem volt szex..." színvonalú válaszok az igazság szőnyeg alá söprése.
A kérdést nem oldjuk meg vele, és előrébb sem visz eme "bölcselet". Tökéletes öngól.
Egy házasságban mindig gondok, lesznek olyan időszakok amikor valami nem műkszik. Van ez így. De a probléma megoldás közel sem magas iskolája az, ha valaki úgy oldja meg ezt, hogy inkább kitér előle. A félrelépés kitérés. Kerülő út. Oka volt. A döntése is megvolt. Megbeszéli veled, vagy lép valamerre. Ő ez utóbbit választotta.
És igazából ez a szintű hozzáállás nagyon jó képet formál az emberek további viselkedésével kapcsolatban is. Ő legközelebb is a "könnyebb" utat választja. Szóval ezzel számolhatsz már most. De kb. nemcsak ilyen jellegű ügyeknél.
azoknak akik azt mondják hogy hát a kérdező a hibás mert nem volt szex és akkor természetes ha a férj félre lép:
A feleség elégedetlenkedve szól a férjéhez
– Géza! Nem ég a villany.
– Mi vagyok én, villanyszerelő?
Másnap megint szól az asszony
– Géza! Csöpög a csap.
– Mi vagyok én, vízvezeték-szerelő?
Harmadnap
– Géza! Leesett a polc.
– Mi vagyok én, asztalos?
A következő napon a férj belép a lakásba. Ég a villany, nem csöpög a csap, és a polc is a helyén van.
– Ki csinálta ezt?
– Átjött a szomszéd. Azt mondta mindent megcsinál, ha sütök neki süteményt, vagy lefekszem
vele…
– És te?
– Mi vagyok én, cukrász?
"Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra."
Keze attól még van, nem?
Én ugyan elítélem a párod amiatt mert megcsalt... De ezek az ősanya felfogásos válaszok sem a legéletszerűbbek... Mi az, hogy még jó hogy csak a magzattal foglalkozott? És mi van a párjával? Aki valószínűleg szintén vágyik törődésre, szeretetre, izgalomra, közös élményekre a leendő gyermeke édesanyjával... Na meg ha tényleg nem lehet mondjuk szexelni orvosi előírás miatt -teszem fel veszélyeztetett a terhesség - vagy csak simán nincs kedved... akkor is... miért nem lehet kielégíteni a párod? Illetve miért nem lehetett? Ennyire sajnáltad tőle a szexuális élményeket?...
EMELLETT kijelenteném, hogy erre tényleg nem a megcsalás a megoldás, de a férfiak hajlamosak nem belegondolni a bonyolultabb és időigényesebb megoldásokba, mert egyszerűen érzelmileg nem olyan összetettek, mint mi nők. Nem kell neki megbocsátani, ha nem akarsz, én megértelek..Viszont mindenképp vond le a tanulságot.. Ha működő kapcsolatot akarsz, legyen a lelki- és testi kielégítés gyakori (igényeitek szerint), és tartalmas.
egál a felelősség.
Most mi van, ha pl. a férfi sokat dolgozik és nem jut ideje az asszonyra? Feküdjön le a Jóskával, mert a férj nem ér rá, éppen pénzt keress?
Mert ha ezen elv alapján nézzük a házasságot, akkor kérem szépen ne házasodjék senki! Minek?
Csak azzal lehet foglalkozni, aki akarja.
Azert csalta meg, mert akarta es megvolt ra a lehetösege.
Kár az önostorozas!
Egy ferfit , ha meg akar csalni, hiaba gombolod ki a sliccet es elegited ki úgyis elmegy!
Hiaba fekudne le vele naponta,kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!