Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog változni a férjem, ha...

Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi 8 hós terhes vagyok és megtudtam, hogy a férjem, akivel januárban volt az esküvőnk megcsalt! Nem arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek, hanem hogy fog-e változni ez a szülés után, vagy ha már most megcsalt, akkor ezután is megfog? Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra. Ti hogyan látjátok? Mit tanácsolnátok? Ott élünk a szüleinél.
2013. ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
56%

Igy van ez a legszemetebb dolog, bünbakká tenni azt, akit megcsaltunk, nem vállalva a felelösseget a tetteinkért.

De hat ez emberi vonás , mint a lábgomba, hozzatartozik az emberhez!

2013. ápr. 7. 15:11
 12/49 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az ilyen "te is hibás vagy, mert nem volt szex..." színvonalú válaszok az igazság szőnyeg alá söprése.

A kérdést nem oldjuk meg vele, és előrébb sem visz eme "bölcselet". Tökéletes öngól.

Egy házasságban mindig gondok, lesznek olyan időszakok amikor valami nem műkszik. Van ez így. De a probléma megoldás közel sem magas iskolája az, ha valaki úgy oldja meg ezt, hogy inkább kitér előle. A félrelépés kitérés. Kerülő út. Oka volt. A döntése is megvolt. Megbeszéli veled, vagy lép valamerre. Ő ez utóbbit választotta.

És igazából ez a szintű hozzáállás nagyon jó képet formál az emberek további viselkedésével kapcsolatban is. Ő legközelebb is a "könnyebb" utat választja. Szóval ezzel számolhatsz már most. De kb. nemcsak ilyen jellegű ügyeknél.

2013. ápr. 7. 15:13
 13/49 anonim ***** válasza:
91%

azoknak akik azt mondják hogy hát a kérdező a hibás mert nem volt szex és akkor természetes ha a férj félre lép:

A feleség elégedetlenkedve szól a férjéhez

– Géza! Nem ég a villany.

– Mi vagyok én, villanyszerelő?

Másnap megint szól az asszony

– Géza! Csöpög a csap.

– Mi vagyok én, vízvezeték-szerelő?

Harmadnap

– Géza! Leesett a polc.

– Mi vagyok én, asztalos?

A következő napon a férj belép a lakásba. Ég a villany, nem csöpög a csap, és a polc is a helyén van.

– Ki csinálta ezt?

– Átjött a szomszéd. Azt mondta mindent megcsinál, ha sütök neki süteményt, vagy lefekszem

vele…

– És te?

– Mi vagyok én, cukrász?

2013. ápr. 7. 15:18
 14/49 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem váljatok. Már ő is biztosan belátta, hogy nem te vagy a megfelelő nő számára.
2013. ápr. 7. 15:21
 15/49 Bence_ ***** válasza:
79%
Beszélt neked erről, hogy neki ez mennyire hiányzik?
2013. ápr. 7. 15:25
 16/49 anonim ***** válasza:
57%

"Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra."

Keze attól még van, nem?

2013. ápr. 7. 15:30
 17/49 anonim ***** válasza:
67%

Én ugyan elítélem a párod amiatt mert megcsalt... De ezek az ősanya felfogásos válaszok sem a legéletszerűbbek... Mi az, hogy még jó hogy csak a magzattal foglalkozott? És mi van a párjával? Aki valószínűleg szintén vágyik törődésre, szeretetre, izgalomra, közös élményekre a leendő gyermeke édesanyjával... Na meg ha tényleg nem lehet mondjuk szexelni orvosi előírás miatt -teszem fel veszélyeztetett a terhesség - vagy csak simán nincs kedved... akkor is... miért nem lehet kielégíteni a párod? Illetve miért nem lehetett? Ennyire sajnáltad tőle a szexuális élményeket?...

EMELLETT kijelenteném, hogy erre tényleg nem a megcsalás a megoldás, de a férfiak hajlamosak nem belegondolni a bonyolultabb és időigényesebb megoldásokba, mert egyszerűen érzelmileg nem olyan összetettek, mint mi nők. Nem kell neki megbocsátani, ha nem akarsz, én megértelek..Viszont mindenképp vond le a tanulságot.. Ha működő kapcsolatot akarsz, legyen a lelki- és testi kielégítés gyakori (igényeitek szerint), és tartalmas.

2013. ápr. 7. 15:33
 18/49 A kérdező kommentje:
Csak néha van szex, egy héten 1x, esetleg 2x. Igen, próbálta mindezt kimutatni, de hát mit tegyek, ha egyszerűen nincs annyi szexhez kedvem mint anno? Még nem tudja, hogy tudom, hogy megcsal, mert még nem volt mikor erről beszélni, a szülei mindig itthon vannak, igaz mi az emeleten vagyunk, de nem akartam vele kiabálni emiatt. Elég szomorú mindez, és félek már a válástól is, hiszen csak 4 hónapja vagyunk házasok.
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

egál a felelősség.

Most mi van, ha pl. a férfi sokat dolgozik és nem jut ideje az asszonyra? Feküdjön le a Jóskával, mert a férj nem ér rá, éppen pénzt keress?

Mert ha ezen elv alapján nézzük a házasságot, akkor kérem szépen ne házasodjék senki! Minek?

20/49 anonim ***** válasza:
86%

Csak azzal lehet foglalkozni, aki akarja.

Azert csalta meg, mert akarta es megvolt ra a lehetösege.

Kár az önostorozas!

Egy ferfit , ha meg akar csalni, hiaba gombolod ki a sliccet es elegited ki úgyis elmegy!

Hiaba fekudne le vele naponta,kesz

2013. ápr. 7. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!