Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?
Rossz a kérdés!
Férjed nem a terhességed alatt csalt. Kapcsolatotok alatt!
Gyereknek persze, hogy örült. Te (ti) vagytok a biztos családi háttér. Ha ezt unja akkor elmegy a másikhoz. Ott csend van, nyugalom. Csak vele foglalkoznak.
Az ő élete így kerek.Amire szüksége van azt megkapja, 2 helyről.
Szóval ezt is rá lehet húzni. Az igazság az ő fejében van.
Tudjátok szerintem nagyon rossz fele tart ez a világ... többen is a kismamát hibáztatjátok a félrelépésért. Olyan ez, mint amikor rengetegen a megerőszakolt nőt hibáztatják, mert biztos kihívóan öltözködött, meg egyébként is minek ment egyedül, stb. Most ugyan ez van, hogy a férfi ment félre, és a nő a hibás. Heti két alkalom azért nem annyira kevés, hogy ez indok legyen a félremenésre. Emberek, hol élünk??? Ennyire a szex kell, hogy a központja legyen egy házasságnak?
Én 30 hetes terhes voltam, amikor fényes nappal megtámadtak az utcán. Tizenéves suhancok, csak a táskám kellett nekik, sérüléseket nem szereztem, csak körbeálltak 4-en, kicsit lökdöstek, megfélemlítettek. De ez nekem akkora trauma volt, hogy beindult a szülés. Szerencsére még idejében kórházba kerültem, de 7 hétig benn is tartottak, míg megszültem. Ezek szerint az én férjemnek joga lett volna félrelépni? Szerintem nem, és eszébe sem jutott. Pedig nekünk így több mint 3 hónapig semmi szex nem volt.
Jó dolog a szexualítás, de azért egy házasságban/kapcsolatban nem ennek kéne lennie a legeslegfontosabbnak. Igenis egy felnőtt embernek tudnia kéne kontroll alatt tartani a saját testét. Olyan nincs, hogy neki a heti 2 kevés, és akkor neki joga van félremenni. Szégyen, hogy ennyire szexközpontú világban élünk, hogy már szinte semmi más nem is számít, mint, hogy hányszor d.ugunk egy nap? És rengeteg nő is így gondolkodik...
Tudjátok, nálunk is volt olyan, hogy egy nap többször is egymásnak estünk, de olyan is előfordult, hogy 2-3 hétig csak beestünk az ágyba, és örültünk, hogy alhatunk pár órát, nemhogy még a szexen járjon az eszünk. Ilyen az élet, nem gépek vagyunk, hogy márpedig minden nap 2x szexelni kell, mert "aszonták a tévébe". Igenis szégyen, hogy egy férfi annyira nincs tekintettel a nőre, akit állítólag annyira szeret, hogy nem bír a farkára csomót kötni. A megcsalásra nincs jó indok. Ha valami nem működik, akkor azt először meg kell beszélni, ha továbbra sem megy, akkor meg külön kell válni. Ilyen egyszerű.
Még csak most volt az esküvőtök és már megcsalt..teljesen mindegy hogy terhes vagy, vagy nem, ne keress mentséget rá!
Ha most ilyen, később csak rosszabb lesz..
De hogy mit tanácsolok...nincs tanácsom ebben a helyzetben. Várj, míg megszületik a gyerek, vagy ha szüleidhez tudsz menni, akár most menj.Sok jót ne remélj tőle...
Sajnálom, hogy ez a helyzet, de tudd, hogy a legtöbb nö rájön h a ferfiakra szamitani nem lehet.
Örulj annak, h egeszseges vagy, es koncentralj a babádra, aki a legjobbat érdemli, ö lesz majd az igazi családod, énis a lányommal lakom, férfi nelkul es nagyon boldogak vagyunk , senki mas nem letezik szamunkra...
Lesz valaki , aki mindig szeretni fog, a gyereked ,és érte megéri harcolni.
Ferfiakban aki megbizik es aki ferfiakra épit, alt mind megjárja...
Egy férfi ha szereti a feleségét,/barátnőjét nem csalja meg,csak azért,mert a terhesség miatt kevesebb a szex.De fontos,hogy attól,hogy már fizikailag a közösülés nem olyan kényelmes fontos egymás kielégítése,öröm szerzése,attól,hogy a nő terhes még nem hanyagolhatja el a férjét.Mi a 31. héttől nem tudtunk szeretkezni,így másképpen okoztunk egymásnak örömöt,de nem hanyagoltam el,sosem még szülés után sem.
Le kéne ülni beszélni miért tette,de ha egyszer megtette lehet máskor is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!