Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog változni a férjem, ha...

Fog változni a férjem, ha terhesség alatt megcsalt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi 8 hós terhes vagyok és megtudtam, hogy a férjem, akivel januárban volt az esküvőnk megcsalt! Nem arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek, hanem hogy fog-e változni ez a szülés után, vagy ha már most megcsalt, akkor ezután is megfog? Szex nagyon nincs, biztosan ez volt a kiváltó ok a megcsalásra. Ti hogyan látjátok? Mit tanácsolnátok? Ott élünk a szüleinél.
2013. ápr. 7. 14:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy férfi félredug, soha nem az ő hibája. A tied, a szeretőé, az anyjáé, a médiáé, az észak-koreai harckészültségé. Soha nem az övé.
2013. ápr. 7. 16:32
 32/49 anonim ***** válasza:
68%

2 éve egy hamvas pin@t dugogat...

Ez a valosag ezt kell megemésztened, ezen kell túltenned magad!

Minden más duma, hogy te nem vártadszettett lábakkal, meg ilyenek, nem ez volt az oka , hogy megkivant egy tizenéves csajt...

Egyszeruen megragadta az alkalmat, feszes fenék, feszes mell, hamvas bör, ITT a kutya elásva, nem a te hibád.

Apósom 40 évig tartotta a kapcsit egy fiatal növel ...

2013. ápr. 7. 16:33
 33/49 anonim ***** válasza:
77%
ha ezt tudtad egyáltalán mi a fenének mentél hozzá?Ez a pasi olyan mint a bumeráng vissza tér a csajhoz.Ezután is megfog csalni,ez lesz a sorsod.vagy megszokod vagy megszöksz.Én az anyjáék elött teriteném ki milyen görény.oszt viszont váltáska
2013. ápr. 7. 16:33
 34/49 anonim ***** válasza:
"Szex nagyon nincs." persze, ha mindig üres a heréje, gondolom rogyadozó lábakkal jön haza, szétdurrant térdkalácsokkal.
2013. ápr. 7. 16:44
 35/49 anonim ***** válasza:

Igenis igaz, amit a stresszröl irtam, Czeizel Endre azt mondta, hogy a terhesség alatti stressz jobban árt a magzatnak, mint a teratogén gyógyszerek.

És szerintem ne cirkuszolj, mert veszélynek teszed ki magad, végén megüt vagy ki tudja hogy fog reagálni, dühös lesz, az biztos es mindent rad fog hordani, es a szülei házában vagy ráadásul.

Ezzel csak súlyosbitod a helyzeted, mert ha szerelmes , úgyse mond le a csajról, ha tótagast állsz , se.

Itt vagy van hova lelépj, és lépsz, vagy ha nem, türsz

2013. ápr. 7. 16:49
 36/49 anonim ***** válasza:
Ha meg megcsinálod a cirkuszt es végul rájön , hogy megse lépsz le, mert nincs hova, azutan még le is fog nézni, es még pofátlanabb lesz, úgyhogy vigyazz, ha már igy kiszolgáltattad magadat
2013. ápr. 7. 16:51
 37/49 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek, egy szerelmes megcsalt anya, aki szomorú es egy félrejáró, közömbös szinten szerelmes apa jutott neki. Ki fog törödni vele?
2013. ápr. 7. 16:52
 38/49 A kérdező kommentje:
De én ezt nem tudtam, most tudtam meg mindezt. Nem erőszakos, nem ütne meg, nyugodt észjárású mérnök, mentálisan rendben van, de hát nem tudja kontrolálni a farkát úgy néz ki. Lenne ahová menjek, édesapám biztosan fogadna.
2013. ápr. 7. 17:01
 39/49 anonim ***** válasza:

Majd 10 ev mulva valt egy újabb 20 évesre és mindig fiatalabbra.

Tégy amit jónak látsz immár, de ez nem házasság

2013. ápr. 7. 17:06
 40/49 anonim ***** válasza:
35%

Ki tudja, hany gyereke szuletik még?

Vajon védekezik? Lehet jobb is ha nem fekszel le vele , kepzeld el, ha a gyereked megfertözi valamivel? Es fogyatekos lesz?

Elég egy szteeptococcus fertözes a szepszishez es a gyerek verkeringese összeomlik.

Amikor a farkát beléd rakja, olyan mintha városi vécére ülnél rá

2013. ápr. 7. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!