Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik viszonylag fiatalon, és kevesebb idő után házasodtak? Ez ennyire ritka manapság?

Figyelt kérdés

Mondjuk 30 éves kor alatt, illetve 1 vagy 2 éven belül volt esküvő. Kort és nemet is kérnék.

Hogy alakult a dolog? Együtt vagytok még?

Azért vagyok kíváncsi, mert a héten lett egy új munkatársam, akivel összebarátkoztam, és teljesen le volt döbbenve azon, hogy 1,5 év után házasodtam 25 évesen.

Tényleg ennyire ritka ez mostanság?

2013. dec. 5. 21:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

18:

"ennek meg az a következménye, hogy manapság a házasság már nem képvisel igazi értéket."

Mért, régen mit képviselt?

Te Magad írtad ezt:

"És nem azért, merthogy a "mai fiatalok" nem bíznak az érzéseikben, tulajdonképpen nem is értem, miért kell ezzel a szöveggel reagálni, mintha anno nagyanyáink azért maradtak volna együtt az őket sokszor verő, házicselédnek tartó férjeikkel, mert olyan nagy érzések dúltak bennük..."

2013. dec. 5. 22:34
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 vagyok, a középiskolás osztálytársaim (30-an voltunk lányok) több, mint fele már férjhez ment. Van, aki el is vált. Van, aki az első szerelemhez ment hozzá (egyébként ő vált el), de olyanok is vannak szép számmal, akik 1-2-3 év "járás" után mentek férjhez. Szóval szerintem egyáltalán nem ritka.
2013. dec. 5. 23:32
 23/42 anonim ***** válasza:
18 évesen 2 év után. Nemet miért kérsz hisz egyértelmű: A férfi férfi volt, a nő pedig nő.
2013. dec. 5. 23:47
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves voltam,és mi is 1,5 év után házasodtunk össze.Nem bántuk meg.Nagyon jól megvagyunk,akkor miért kellett volna várnunk.Együtt laktunk már előtte majdnem egy éve.
2013. dec. 6. 06:27
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
11 éve vagyunk együtt, ebből 9 éve házasok. Én 22, ő 24 volt az esküvőnkkor.
2013. dec. 6. 07:22
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
20 éves voltam, mikor férjhez mentem. 1,5 éve voltunk együtt, együttélés nélkül. Ez 22 éve történt, azóta is együtt vagyunk, és nagyon jó a házasságunk.
2013. dec. 6. 08:13
 27/42 anonim ***** válasza:
Én 24 voltam mikor házasodtunk, bár 4 év után. Azóta is boldogan élünk.
2013. dec. 6. 08:15
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen ismertem meg, 22 évesen mentem hozzá, van három gyermekünk. 10 éve vagyunk házasok és idén ünnepeltük hogy 13 évvel ezelőtt találkoztunk, az összes kis és nagy problémát váll vetve vészeljük át. :D

32/N

( jaj csak így záró jelben írom hogy drága párom a 4. hónap után közölte velem hogy velem fogja leélni az életét és én leszek a felesége, kiröhögtem és tessék igaza lett. )

2013. dec. 6. 08:37
 29/42 anonim ***** válasza:

Van a baráti körömben olyan, aki 6 év után házasodott, 23 évesen, majd rá 1 évre elváltak, és a házassági évfordulójukon már külön utakon jártak, csak a válás húzódott. De ismerek olyat is, aki 1 év után házasodott, és a mai napig boldogok, több év után is. Szerintem ez nem idő függvénye. Mert ha valami nem jó, akkor előbb-utóbb kiütközik, ha 5 év után házasodnak, ha 2. Egyébként én még nem vagyok férjnél, de tervezzük az esküvőt, ha minden jól megy 25 leszek mikor férjhez megyek, 3 év együttjárás után. De ha úgy adódna, akár már holnap hozzámennék (1,5 év járás után) :)

23/N

2013. dec. 6. 08:47
 30/42 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, viszonylag ritka dolog manapság fiatalon és rövid időn belül házasodni. Én ezt tapasztalom a környezetemben.

Nekem az a véleményem, hogy egy kapcsolat minőségét elsősorban nem az időtartama határozza meg és nem az, hogy hány évesek a felek. Mindenki másképp érik meg a komolyabb kapcsolatra, házasságra. Továbbá rettenetesen fontos dolog az önismeret. Én 27 éves vagyok, a párommal 1 éve vagyunk együtt és több, mint fél éve együtt is lakunk. Előtte két komoly, 4 éves kapcsolatom volt, sosem voltak futó kalandjaim. Már voltam egyszer menyasszony, két évvel ezelőtt, de akkor még nem voltam kész a házasságra. A mostani kapcsolatomban úgy érzem, hogy kész vagyok. Mégpedig azért, mert igenis látom a párom hibáit és el tudom őket fogadni, lakva ismerszik meg az ember. Lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy én sosem voltam az a nagyon rózsaszín ködös-típusú szerelmes, én nyugodt-szerelmes típus vagyok.

27/n

2013. dec. 6. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!