Mennyire gyakori, illetve ritka, hogy egy anya rendszeresen bántalmazza és terrorizálja a gyerekeit?
szerintem származástól függ.mármint általában a nagyon vidéki emberek régen úgy lettek nevelve, hogy a gyerek meg asszony verve jó. az ilyen családból származó ember, ezt tanulja meg, hogy így kell nevelni és adja tovább, ami manapság hálégnek a technikának, net, tv, stb a fiatalok nem vesznek át,mert tanulnak a helyes nevelésről, illetve hogy a gyereket nem szabad bántani, stb
de a még előttünk levő generáció, tehát mai anyáink még nem ebben a korban nőttek fel.
szóval az, hogy mennyire gyakori, szerintem attólfügg hogy az ország mai szüleinek hanyad része származik a régi stílusú neveltetésből. amikor még a tanárok is pálcával verték a diákokat, meg ilyesmi. ők a nagymamáink kora. ezek a nagymamák nevelték fel a mostani szülőket.
ma 08:18 vagyok
Nem származástól függ, én nem vagyok se cigány, se vidéki. Született budapesti vagyok, és a szüleim is világéletükben Budapesten éltek. Egyszerűen az alkohol volt az ami kihozta belőle. Így nagyon hamar lábra kellett állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!