Hogyan gyozzem meg anyat?

Ha egy Anya ezért "eldobja-kitagadja" a gyermekét, azt hagyni is kell.
Azt jó lenne tudni mik azok az okok?!
Mennyi idős vagy?

Akkor tűnés! Nem szép dolog önös szándékból visszatartani valakit a sikeres élettől, főleg ilyen fiatalon nem mindenkinek van erre lehetősége! :) én 18 éves korom óta élek külföldön, de ha anyuka azt mondaná hogy fiatal vagy még hozzá, akkor meséld el neki hogy vannak akik (pl én és nem egy ember még) már 16 éves korától saját albérletben élt :) (a hitelességem nálam ellenőrizhető!:) )
Angolt tanulgasd, de csak a szavakat meg egy kis nyelvtant mert tapasztalatból mondom hogy amit Magyarországon nyelvtanításként álcáznak, az egy nagy 000000! Nulla. :) az igazi beszélgetést majd ott tanulod meg, sőt amit tanulsz ott ahová mész, az is nagyon változó lesz! anglia úgymond ,,kantonokra" megyékre van osztva nyelvjárásilag, van hogy az angol nem érti mit mond az angol :) de hamar bele lehet rázódni, kb fél év és már nem fogsz meghökkenve bámulni ha egy 80 éves néni előre akar tessékelni a buszon felszállásnál, merthogy ,,darling" olyan lassan szállok fel hogy addigra megőszülsz. Ha utánam te is olyan lassan szállsz majd fel, akkor nem érek oda a moziba a csajokkal" :)
A csajokat mellesleg láttam amikor leszállt, ha összeadnánk az életkorukat akkor lrhet hogy azt az évet kapnánk, amikor elkezdték használni az angol Wc-t :) sok sikert!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!