Dianaaaaa kérdése:
Ritka női nevek?
Figyelt kérdés
Hali! Tudnátok nekem segíteni? Tudom, rengeteg ilyen kérdés van! De sehol nem találtam a számomra megfelelőt... Olyan amerikai, angol, külföldi nevet keresnék, ami szépen cseng, és régies. Mint pl.: Gwendoly (Gwen), Linette, és hasonlók.:)
Köszönöm, előre is!:)
2013. nov. 10. 16:55
2/9 anonim válasza:
Abigail :-) Szerintem szépen cseng.
3/9 anonim válasza:
Ruthie,Elizabet,Luna Scarlett nekem ezek a kedvenceim ,és szerintem szépen is csengenek.. :))
5/9 anonim válasza:
Bertilla, november 5-én van a névnap. Nem tudom milyen eredetű, de elég ritka szerintem.
7/9 anonim válasza:
szia. az én nevem Rafaella, elég különleges. ha lányom születne most az Kamélia lenne
9/9 Pál_Gergő válasza:
Utolsónak: Hallod... xd Szakadok vagy 1 órája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!