Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik viszonylag fiatalon, és kevesebb idő után házasodtak? Ez ennyire ritka manapság?
Mondjuk 30 éves kor alatt, illetve 1 vagy 2 éven belül volt esküvő. Kort és nemet is kérnék.
Hogy alakult a dolog? Együtt vagytok még?
Azért vagyok kíváncsi, mert a héten lett egy új munkatársam, akivel összebarátkoztam, és teljesen le volt döbbenve azon, hogy 1,5 év után házasodtam 25 évesen.
Tényleg ennyire ritka ez mostanság?
Az, hogy 25 évesen házasodtál, annyira nem meglepő, ez még ma is egészen természetes dolog, azért sokan nem várnak 30-ig.
Az, hogy 1,5 év után... nos igen, az már egy kicsit húzós szerintem. Mármint, most lehet jönni azzal, hogy te "érezted" meg "ő más", de elég végignézni az ember környezetében, sorra mennek tönkre a kapcsolatok 2-3 év után, mert ekkora múlik el a "rózsaszín köd" és jön az igazi, elfogadó szerelem. Én ne házasodnék két évnél hamarabb, mert hiába az érzések, elég példát láttam ahhoz, hogy azt mondjam, megadom az időt annak, hogy megtapasztaljuk, tényleg megy-e a dolog.
20 évesen mentem férjhez, 5 hónapi ismeretség után...
Mondjuk ennek már 20 éve. :D
Hello !
Hogyne lenne, sok is van ,ismerek olyat akik
Tavaly , összejöttek és rá 4 hónapra házasodtak
17 éves volt a lány , a srác pedig 20 éves.
Amúgy meg manapság az megy, összeházasodnak az emberek, gyereket csinálnak , azután rá 1-2 hét vagy 1-2 hónap után elválnak.
Sok értelme van , Felesleges pappír munka , meg járkálások , kiadások .....
Házasság = egy pappír ! Semmi több :D
Akik komolyan szeretik egymást , Azoknak nem kell pappír. :P
26 vagyok... Igaz 5 év után házasodtunk, de ennek inkább anyagi okai voltak... 3 hónap után úgy döntöttünk összeköltözünk az egyetemen.(kollégium 2 fős szoba) 1,5 év után lakásba költöztünk, befejeztük közben a sulit.. Munkátvkerestünk..3 évig így éltünk, rendeztük a tartozásainkat (diákhitel...miegymás.) vettünk egy kocsit, így eddigre jöttössze egy akkora lagzira, amire vágytunk a pénz, le is szerveztük 5 hónap alatt..
Tehát igaz,hogy sok idő telt el (de milyen nagyon gyorsan telt:o) , de az elhatározások hamarabb megvoltak. (A házasság sokkal hamarabb eglehetett volna, csak a 100fős lagzi nem 2 ft, főleg hogy mellettte lakástakarékot is fizetünk, 2 -őt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!