Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik viszonylag fiatalon, és kevesebb idő után házasodtak? Ez ennyire ritka manapság?
Mondjuk 30 éves kor alatt, illetve 1 vagy 2 éven belül volt esküvő. Kort és nemet is kérnék.
Hogy alakult a dolog? Együtt vagytok még?
Azért vagyok kíváncsi, mert a héten lett egy új munkatársam, akivel összebarátkoztam, és teljesen le volt döbbenve azon, hogy 1,5 év után házasodtam 25 évesen.
Tényleg ennyire ritka ez mostanság?
2 év után házasodtunk össze, én 22 éves voltam, ő 29.
Ennek 8 éve, van egy 6 éves lányunk, és eddig nagyon jól megvagyunk. Ugyan mi is szoktunk veszekedni, meg vitatkozni, de nagyon jól tudunk egymáshoz alkalmazkodni.
Ja, és az esküvő előtt egy héttel költöztünk össze, tehát nem próbáltuk ki, hogy milyen az együttélés. (Nagymamámhoz költöztünk, mert ott volt egy hatalmas ház, nem is engedte volna, hogy esküvő nélkül együtt éljünk :) )
Utolső néhány válqszadó...régen ez természetes volt..
A kérdés
"...ennyire ritka manapság?"
" Tényleg ennyire ritka mostanság?"
Régen, 20 évvel ezelőtt aki 25 éves koráig nem ment férjhez, már pedzegették, hogy vén lány marad...vagy megszólták, ha csak élettárs (pedig egyre gyakoribb volt már akkor)
Ngyon csúnyán néztek, ha csak "jártak" sokáig, összeköltözni pedig házasság után költöztek, ami ha most is így lenne, nagyon sok helyen 1-1,5 éven belül be is következne...hiszen az esetek nagy részében a költözés 1 évutánntörténik..
/kivételek minden esetben vannak:):)/
Szerintem azért ritka, mert a társasalom elfogadóbb, így ennek nyomására nem házasodnak, hanem tényeg csak akkor amir akarják, nyoms nlkül pedig lasabban jutnak el addig..
Felhozhatom a gazdasági helyzetet is, pl aki nem csak esküvőt akar, hanem lagzit is...régen összedobta a csalás amije volt, aztán csaptak egy mutit..mst már nem így megy..
Nagyon jó ennyi pozitív példát olvasni:) köszi a válaszokat:)
Nálunk is volt aki megkérdezte minek házasodtunk össze....ő olyan típus aki fél, és inkább nem házasodik meg, pedig 5 éve van a párjával.
meg volt a férjemnek egy ismerőse. Aki mikor megtudta benyögi neki, hogy minek vesz el amikor csomó más csajt még nem dugott meg....azóta valahogy nem kedvelem....
volt egy haverja is aki azt mondta, hogy végülis neki mindegy, csak szerinte elhamarkodott volt. ő inkább vár...
Mi meg úgy voltunk vele, hogy nincs mire várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!