Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleség hasonló helyzetben?
A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.
Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.
Nagyon megvisel lelkileg.
Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(
Igen csak tudod az a baj, hogy szerelemből nem lehet kifizetni a csekkeket, és etetni a gyerekeket.
Bár csak ilyen egyszerű lenne...
Csak az a baj, hogy nem az volt a kérdés, ti hogy osztanátok be a kérdező fizetését.
Hajtogatjátok a hülyeséget, amit senki nem kérdezett, aztán meg megsértődtök.
Ajánlom az értelmező olvasás elsajátítását a válaszadások előtt.
82%, mégis vitatkozol. Hagyd abba kérlek. Tök jó lenne feladni most, hogy már egy éve külön vannak. Így elveszítenek egy évet, és el sem érik, amit akartak. Ha viszont kitartanak, hamarosan elérnek valamit, amit nagyon szeretnének. 2 év nem olyan hosszú idő... de félúton elbizonytalanítani valakit, akinek nehéz pillanatai vannak, igencsak otromba dolog. Te ezzel tényleg segíteni akarsz? Mert kétlem.
Kérdező, az viszont tényleg segíthetne, ha inkább visszaköltöznél a családhoz, a lakást pedig kiadnád albérletbe. Egy év alatt összejönne belőle legalább 700 000 forint, ez pedig 1-2 hónappal megrövidíthetné a külön töltött időt. Az pedig sokat számít, de ezt biztosan te is tudod. Közben pedig nem lennél egyedül sem, a családdal laknál.
Kaptál hasznos válaszokat is (akkor is, ha le vannak pontozva), koncentrálj azokra. Neked sem segít, ha a kötözködőkkel foglalkozol meg próbálod védeni magad. Tudom, milyen rossz, ne foglalkozz velük.
Ha ennyire jól keres a férjed odakinn, miért nem mész utána?
AKárki akármit is mond, az se nem kapcsolat, se nem család, ha a felek havonta-kéthavonta, netán többhavonta látják csak egymást. Persze, 1-2 évet kényszerből le lehet így húzni, de még azalatt is jó eséllyel tönkremegy. És nem azért, mert megcsalnák egymást, hanem mert ha hónapokig nem látod, nem érintheted meg, akit szeretsz, akkor egyszerűen elhidegültök egymástól. Tinikapcsolatokban még reális, de akik már együtt élnek, házasok, gyermekeik vannak, azoknál nem olyan egyszerű, hogy egyik napról a másikra nincs ott a partner!
Ki tudja az okokat? Nem kötötte az orrunkra az életét.
Lehet, a férje félre tudja rakni a fizetése 80%-át, mert munkásszállón lakik, ingyen. És ha a kérdező is kimenne a két gyerekkel, lakást kellene bérelni, és az elvinné a megtakarítható pénz nagy részét.
Illetve, nem is terveznek külföldön élni. Magyarországon akarnak élni, csak össze akarnak szedni egy összeget, amiből meg tudják alapozni a jövőjüket.
Tök jó lenne, ha nem a kérdező zsebében turkálnátok, hanem arra válaszolnátok "Van feleség hasonló helyzetben?"
Én válaszoltam. Leírtam, hogy mi 4 hónapig nem találkoztunk, és hogy nekem mi segített, hogy ne legyek olyan magányos. Persze lepontoztátok, de letojom, amíg a kérdező akár csak egy hangyányival jobban érzi magát attól, hogy elolvassa a válaszomat.
"Lehet, a férje félre tudja rakni a fizetése 80%-át, mert munkásszállón lakik, ingyen. "
Felejtsük már el ezeket a hallucinációkat, hogy "ingyen" van bármi is. A munkásszálló sincs ingyen, csak eleve levonja a fizetéséből a magyar közvetítő, és úgy tolja elé a papírt, hogy tessék, ez lesz a béred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!