Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.

Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.

Nagyon megvisel lelkileg.

Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(

2013. nov. 30. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
75%

Elhiszem hogy hiányzik a férjed, bár bevallom mi sose éltünk távházasságban. A leghosszabb amit távol voltunk, a kapcsolatunk alatt heti 3 nap....de akkor is megértelek.

Gondolj arra, hogy ez csak ideiglenes, és nem fog a végtelenségig tartani.

Tedd a dolgod, olvass, netezz, vegyél egy kutyát:) ha nincs. Egy picike is elég, csak hogy ne egyen annyit:) Nem vicc. Nagyon tudja lelkesíteni az embert:)

Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz. Magyarul foglald le magad. Járj el a barátaiddal ha vannak. 2 hetente 1x igazán vigyázhat valaki a gyerekekre.

Én megértem azt is miért szültél annak ellenére, hogy nem volt aranyból a pelenkájuk...egyesek csak okoskodnak, de nem gondolnak bele, hogy az az időszak, amíg egy nő szülhet, véges. Sajnos nekem nem lehet babám, szóval én megértem hogy akartátok őket...

A lényeg az, hogy gondolj arra hogy nem fog ez olyan sokáig tartani, és foglald el magad. Valamint amikor találkoztok, sokat legyetek együtt, és mire észbe kapsz, már nem is kell elmennie.:)

27/N

2013. dec. 1. 03:49
 92/99 anonim ***** válasza:
23%

Saját lakásodban élsz, ami másnak csak álom, és azon keseregsz, hogy egyedül vagy 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban...

Nagyon ráérsz 2 gyerek mellett, nem hogy örülnél, hogy végre, saját lakásban élsz! Mit meg nem adnék érte....

Menj vissza anyucihoz, nem vagy érett a felnőtt élethez!

2013. dec. 1. 07:25
 93/99 wiWell ***** válasza:
73%

Kérdezo,

számold ki, mennyi ido van a kovetkezo találkozásig és próbáld meg azt kibírni. A héten legalább 4 napra tervezz valami programot emberek kozott, akár a kicsikkel egyutt.

Gondolj arra, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Megviseli majd a kapcsolatotokat, de majd újra felépítitek ha hazakoltozik a férjed. Torekedj arra, hogy a lehetoségekhez képest ne távolodjatok el egymástol. Mikor otthon van akkor toltsetek minden idot egyutt, beszélgetéssel, kozos programmal.

2013. dec. 1. 09:47
 94/99 pokahontas ***** válasza:
45%

Fel a fejjel! nehéz de eltelik ez is!! Tarts ki, ha a férjed szeret, és van 2 gyereketek, akkor semmi baj, most nehéz, de eltelik.

És ha akartátok a 2 gyereket, ne is vedd fel ha ezért le is támad egy-két okos tojás itt a fórumon, szájalni és ítélkezni az megy nekik, te csak bízz a szeretetben ami köztetek van a férjeddel, és abban is, hogy egyszer minden nehézség elmúlik.

:)

2013. dec. 1. 19:57
 95/99 pokahontas ***** válasza:
43%
Ha gondolod levelezhetünk, ha szeretnéd megírom az e-mail címem.
2013. dec. 1. 19:59
 96/99 anonim ***** válasza:
46%
A mi helyzetünk hasonló! Az én férjem kamionos,péntek éjjeltől vasárnap estig van itthon, egy gyermekünk van.2,5 éves és mi is mostanában fogunk a szüleimtől elköltözni a házunkba. Már hétvégente ott vagyunk,h.szokjuk az új életet. Én imádom,de a lányom nehezen viseli. Állandóan haza(szüleim) akar jönni,itt nagy a nyüzsi, ott meg csak 2en leszünk hétközben...! Én a gyereket féltem,mert úgy látom,h nem szereti az új életünket. :(
2013. dec. 1. 21:57
 97/99 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves vagy? 4?

Talán előbb kellett volna gondolkozni, és nem rögtön szülni gyerekeket és akkor mehettél volna vele dolgozni, összejött volna a pénz és jöhettek volna a kölykök!

Eléggé unatkozhatsz, szerintem ez a te fő bajod, menjél szépen dolgozni és akkor nem lesz ennyi időd!

2013. dec. 3. 09:10
 98/99 A kérdező kommentje:

kikérem magamnak hogy "kölyköknek" nevezd a gyerekeimet!!!

Mit képzelsz magadról???

Nem értem az ilyen ember minek jön ide.

2013. dec. 5. 19:31
 99/99 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a kölyök szóval?...
2013. dec. 9. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!