Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.

Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.

Nagyon megvisel lelkileg.

Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(

2013. nov. 30. 17:30
 21/99 A kérdező kommentje:
annyira tetszik, hogy itt sok ember annyira okos, kíváncsi lennék az életükre...
2013. nov. 30. 17:52
 22/99 anonim ***** válasza:
64%

18: sokat elárul a te gondolkodásodról is, hogy szerinted aki tanult és jó munkája van, az nyilván a szülei pénzéből él... elárulom, nem így van. Csak sok ember nem annyira buta egyszerűen mint te, és NEM vállalnak gyereket a semmire.

Az albérlettel/hitellel szerintem semmi gond nincs pl., sehol nem írtam hogy saját lakás kellene - mert az kb. 50 éves korra kivitelezhető. Ami fontos, hogy biztos, stabil munkahelye legyen az embernek, megfelelő végzettsége, és a gyerekvállaláshoz elegendő keresete. De ha még annyi sincs, hogy elköltözzenek a szülőktől, akkor kérdem én MIBŐL akarnak az ilyenek 1-2 gyereket eltartani? Szeretettel nem lehet ám őket etetni, ruházkodni.

2013. nov. 30. 17:52
 23/99 anonim ***** válasza:
77%

Jajj cseszd már le azért mert szereti a férjét és hiányzik neki.De komolyan már fejezd be!

Eszedbe se jut,hogy esténkén hozzá bújna meg stb...

Van 2 gyerek is aki valószínű hiányolja az apai figyelmet.A kérdezőnek pedig valószínűleg hiányzik egy kis apai szigor is.Miért szól bele egy olyan ember a dolgokba aki nem tudja milyen valakit szeretni?

2013. nov. 30. 17:53
 24/99 anonim ***** válasza:
89%

Ismét én vagyok, 13-as és 19-es.

Én nem a pénzügyi helyzetetekkel jöttem, mint pár ember, meg a sorrenddel meg mi a kutyafülével. Csak tudod, amink van azt meg kell becsülni. Van 2 gyereked, van egy lakásotok, van egy szerető férjed, aki viszont nincs itthon, de gondolom telefonon beszéltek. Mivel egyedül vagy felnőtt, te jársz bevásárolni, takarítasz, neveled a gyerekeket. Tudom, nehéz egyedül, de ilyenkor kérd meg anyukádat egy napra vigyázzon a gyerekre, amíg te kialszod magad, és 1 év az nem olyan sok...

2013. nov. 30. 17:54
 25/99 A kérdező kommentje:

rossz egyedül lenni 2 gyerekkel.

Ennyi a lényeg.

És a kérdés lényege az volt van e még valaki hasonló helyzetben mint én?

2013. nov. 30. 17:54
 26/99 anonim ***** válasza:
54%
Ez a 4 es mekkora taho!!!! Komolyan mondom egyre nyomibb emberek jarnak ide az oldalra,hanyagolni fogom... kerdezo en voltam ilyen helyzetben es nyugi kitartast kivanok
2013. nov. 30. 17:55
 27/99 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem meg ha volt lehetőségük ott lakni és spórolni, az jó dolog. Mindenki más menekül otthonról, inkább nem rak félre pénzt, de minél előbb lelép...

Áruld már el, ha nem marad otthon, elmegy albérletbe, mire lesz lehetősége szülni? Ezerszer jobban tette a kérdező, otthon maradtak, gyereket vállaltak, tudtak lakásra spórolni. Ha a te tanácsod szerint él, egy rakat pénzt fizetett volna albérletre.

28/99 anonim ***** válasza:
34%

Mért most mennyit kapsz? 1.5 évessel lassan csak a gyes fog már járni, annál ne mondd már, hogy nem kapnád legalább a dupláját, ha visszamennél dolgozni.

Na de egyébként látszik a mentalitásod. Pénz nincs, de inkább ülsz otthon, a férjed meg senyvedjen csak külföldön, hogy a te popód nyugton pihenhessen. Gyönyörű...

29/99 anonim ***** válasza:
28%

Akkor így kellett volna feltenni a kérdést.

És igen van. De mindig arra gondolok, hogy lesz jobb is, és csak nevetni fogunk ezeken az éveken.

30/99 anonim ***** válasza:
90%
Az én párom is külföldön dolgozik,mi határmentére költöztünk így minden nap hazajár most már.Előtte 1 évet húztunk úgy le,hogy 3-4 hetente,majd hétvégente járt haza.Nagyon nehéz,én tudom,azt,hogy hogy tudtam átvészelni,a mai napig sem tudom megmondani.Sokat sírtam,mert iszonyatosan hiányzott.Hetekig annyi felnőtt szót hallottam,hogy "Supershop kártya? "Ezt is a pénztáros mondta a boltban.Két gyereket neveltem,így szinte egyedül,hiányzott,hogy esténként megtudjam beszélni vele a dolgokat.Kitartás Neked:)
2013. nov. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!