Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleség hasonló helyzetben?
A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.
Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.
Nagyon megvisel lelkileg.
Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(
Nézd, úgy jövök hozzá, hogy feltettél egy kérdést, amiből egy valami jön le: ha logikusan gondolkodtok, és nem "szeretetre" hanem megfelelő pénzügyi alapokra vállaltok gyerekeket, akkor most netán jobban menne.
Elárulom, a dolgok helyes sorrendje így van: elköltözni anyuéktól, megfelelő lakást, munkát találni, aztán szülni... nem előbb kiszülni párat anyuék nyakára, aztán a nagy kilátástalanságban szétszedni a családot és külföldre menekülni dolgozni...
De ez miért visel meg lelkileg? Nemhogy örülnél, hogy szép új lakásotok van... másnak ez az álma te meg panaszkodsz! Ha ennyire unatkozol, menj a gyerekekkel sétálni, vagy baba-mama klub nincs a környéken? Szomszédokkal ismerkedj! Menjetek be egy lakberendezési áruházba, és vegyél képeket, terítőt, stb. amitől otthonosabb lesz! Eszem megáll, két gyerek mellett nincs elég dolgod, minthogy az új lakás miatt "ess szét lelkileg"? Skypeoljatok a férjeddel, hívd át anyukádékat, barátnőket, rokonokat, baráti körből kismamákat, ha vannak és beszélgessetek! Menjetek sétálni, a gyerkőcök rajzait rakosgasd fel a falra, menjetek együtt bevásárolni, annyi jó program van!
Hány évesek a gyerekek? Mert ha babák, még oké, hogy nehéz, de ha 10-15 körül vannak, akkor nincs értelme a siránkozásnak.
Nem unatkozok hidd el.
Van mit csinálnom, egyfolytában csinálok valamit.
A gyerekek 4 és 1.5 évesek, szóval még kicsik
Kedves 17:44-es.
Szeretném megkérdezni hogy te hol tartasz most?
Van férjed, gyereked?
Te ezt mind így csináltad ahogy leírtad?
aki betartja az általad írt sorrendet, az vagy nem szül, vagy a hitele miatt elhúz külföldre.
Tanácsot kért a kérdező, nem azt, hogy ossza itt az észt néhány apuci-anyuci által pénzzel jól megtámogatott emberke.
Figyelj kedves kérdező, 13-as vagyok.
Hogyha, nem unatkozol, akkor mi a baj? Mit nem bírsz lelkileg? Valszeg' ha van elég dolgod, akkor nem arra fogsz gondolni, hogy nincs itthon a férjed. Négy hét pedig annyira nem sok, gondolj arra, hogyha ezen a 1,5 éven túl leszel, és rendbe szeditek magatokat, akkor minden jó lesz. Ennyi.
saját igen.
Nem fogom a másfél éves gyerekemet bölcsödébe adni.
Azért vagyok itthon hogy vele legyek, nem azért szültem hogy amint lehet lepasszoljam.
Ha visszamennék dolgozni akkor sem kapnék többet sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!