Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleség hasonló helyzetben?
A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.
Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.
Nagyon megvisel lelkileg.
Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(
Egy másfél éves még nagyon kicsi hogy bölcsibe járjon.Még kis csoportvan oviban is csdak egymás mellett játszanak és nem egymás mellett. Az én 3.5 évesem is csak egyedül szaladgál az udvaron/amikor látom....
Ne aggódj kérdező, ott is megismerkedsz majd anyukákkal az oviban,játszón mikor a kicsivel vagy.Könnyebb lesz:) Hamarosan jön a karácsony,gondolom akkor hazajön a férjed:) Régen sokkal könnyebb volt,szerintem ezért mert több generáció lakott együtt s tudtak vigyázni a nagyik,nagynénik a gyerekre.
Egy másfél éves gyereknek szerintem az anyja mellett van a helye.
Miért olyan nagy baj az hogy hiányzik a férjem???
Egyébként tényleg egyre tahóbbak itt az emberek.
Köszönöm szépen azoknak akik segíteni akartak.
Anyukám sokat segített a költözésnél, dehát nem várhatom el tőle, hogy minden nap ide szaladgáljon, neki is van dolga és szeretne pihenni.
Igen gondoltam arra hogy addig amíg a férjem külföldön van addig ott lennénk anyuéknál, aztán ha hazajön külön leszünk, de a gyerekeket nem szeretném ide-oda rángatni.
Azért fáj egyeseknek Kedves Kérdező, mert aki a saját életét nem tudja menedzselni, mert gondolom tök szar neki, és képtelen rajta felülemelkedni, akkor élvezettel szól be a másiknak, nehogy már merjed magad jól érezni, hanem szenvedj te is, mert neki úgy jó! Tipikus a másik tehene is mentalitás, ne is törődj vele!
Próbálom magam beleélni a helyzetedbe, és elhiszem, hogy nem lehet könnyű! Ha skype-on, interneten tudjátok tartani a kapcsolatot, az már jó!
Na és hamarosan itt a Karácsony, -írták többen is, tartsa az benned a lelket! Fel a fejjel!
Én teljesen megértem a Kérdezőt, nem lehet könnyű neki, és eddig futotta a lelki erejéből, most feljött egy kicsit lelki támogatást kérni, de sajnos rossz helyre :(
Én azt javasolnám neked, hogy ha hazajön a férjed, beszéljétek meg, hogyan tovább, lehet, mégis utána kellene menjetek, a lakást kiadhatjátok albérletbe, még mindig jobb, mintha tönkremennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!