Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt férfiak/férjek, ti felvettétek bármilyen formában a kapcsolatot a barátnőtök/feleségetek szeretőjével? Mi történt?
Én volt szeretőként írok. Nem vagyok rá büszke, de mentségemre szolgáljon, hogy nagyon bíztam a páromban, abban, hogy tényleg romokban a házassága, velem akar élni. Ma már ilyet nem hinnék el.
Velem felvette a felesége a kapcsolatot. Felhívott telefonon, lehordott mindennek, felhívta a volt férjem, hogy állítson le. Mi több, elvette a párom telefonját, sajátjaként tartotta magánál ellenőrzésre, az e-mailjeit átnézte, a táskáját, a zsebeit. Ezt onnan tudom, hogy a feleség mondta el nekem.
És ez tényleg így lehetett. Az addig nyomulós párom egy gyáva senkivé vált, aki még arra sem volt képes, hogy szóban szakítson, ezt is a feleségére bízta.
Hibásnak tartom magam, hogy belementem ebbe a kapcsolatba, hiszékeny voltam, arra viszont jó volt, hogy soha ne bízzak nős emberben.
És arra is, hogy rájöjjek, sem a volt páromban, sem a feleségeben semmi, de semmi tartás nem volt. Mert szakítani ember módjára is lehet.
Én nem vettem fel a kapcsolatot a volt párom szeretőjével, de tudtunk egymásról. Értelmetlennek láttam volna a balhét. Végül őt választotta a párom, én meg elengedtem. Rá fél évre összejöttem a mostani párommal. Két hónapja jártunk, amikor az ex felhívott telefonon és egy utolsó lehetőségért könyörgött. Pofára esett. :)
Amikor még együtt volt a nővel, sokszor kaptam névtelen telefonhívásokat, csörgött szám nélkül, mondom tessék. Senki nem szólt bele. Tudtam, hogy a nő az. Egyszer csak ennyit mondtam: a Te egységed fogy...:D
28N
Miért nem a párodét? ;-) Ja, végül is egy idegen harmadiktól kellene/kellett volna elvárnod az örök hűséget, tényleg.... :D
Aztán nehogy végül a te torkodban landoljon az a kés.... :D
Mi ez a hülye duma,hogy a 3-fél nem tehet semmiről?-Pontosan tudja mindegyik,hogy házas(foglalt féllel) kezdett viszonyt.Ritka az olyan sziklaszilárd házasság amit ármánnyal,nyomulással ne lehetne szétszedni.
Tudom miről beszélek,unokatesóm egy ilyen (beteg) csaj,hogy nős pasikra hajt és 99-százalékban sikerül betalálnia,sikerélmény után persze dobja a pasit és jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!