Bosszú a szülőkön, közületek van olyan, aki bosszút állt valami miatt a szülein, akár kisebb bosszú, akár nagyobb formában; mikor, miért és hogyan álltatok már bosszút a szüleiteken?
Ez borzasztó! :(
Hogyan is fordulhat meg valakinek a fejében ilyen kérdés? :(
Míg gyerek voltam,én is gondoltam ilyet.Hogy hogyan állok majd bosszút az agresszív és alkoholista apámon,aki mindig csak agyonvert.
De mára felnőttem.Saját csalásom van,férjem,gyerekem.
Apám pedig a jó istentől megkapta/ja méltó büntetését!
Izé, a kapcsolat megszakítása pont a legtökéletesebb "bosszú", ami szó szerint véve persze nem bosszú, hanem reakció a szülő viselkedésére.
A szó szerinti bosszú a legnagyobb ostobaság, nem csak a szülővel szemben, de úgy általában is, Konfuciusnak van az az elhíresült mondása, hogy "ha bosszúra készülsz, két sírt ássál" arra utalva, hogy a bosszúálló rendszerint önmagát is felőrli, tönkreteszi...
igen van ilyen ember, de hinném h pont ezen az oldalon akarná világgá kürtölni h mit tett.
gondolj csak bele kérdező...nem nézel bűnügyi híreket...pl kékfényt??
az esetek fele, családi tragédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!