Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bosszú a szülőkön, közületek...

Bosszú a szülőkön, közületek van olyan, aki bosszút állt valami miatt a szülein, akár kisebb bosszú, akár nagyobb formában; mikor, miért és hogyan álltatok már bosszút a szüleiteken?

Figyelt kérdés
nemet és kort is írjatok
2013. nov. 4. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy, mert közben felnőttünk.
2013. nov. 4. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
épp eszű ember nem tesz ilyet...
2013. nov. 4. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Ez borzasztó! :(

Hogyan is fordulhat meg valakinek a fejében ilyen kérdés? :(

2013. nov. 4. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Míg gyerek voltam,én is gondoltam ilyet.Hogy hogyan állok majd bosszút az agresszív és alkoholista apámon,aki mindig csak agyonvert.

De mára felnőttem.Saját csalásom van,férjem,gyerekem.

Apám pedig a jó istentől megkapta/ja méltó büntetését!

2013. nov. 4. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Gyerekkoromban/tinikoromban én is sokféle bosszút forraltam anyám ellen, hogy majd amikor öreg lesz, és tehetetlen, akkor bosszút állok stb. Azóta felnőttem. 8 éve (18 éves korom óta) nem beszéltem vele, nem is érdekel, mi van vele, és őt se, hogy velem mi van. De a bosszúállás az csak gyerekes gondolat volt fiatalabb koromban.
2013. nov. 4. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Csak az képes ilyesmibe energiát fektetni, aki nem nőtt fel. Felnőtt ember a saját életével foglalkozik, és ha nem szimpatikusak neki a szülei, akkor megszakítja a kapcsolatot. A szappanoperákban még elmegy ez a bosszúállósdi, de felnőtt embernél ideje lenne továbblépni és élni. N30
2013. nov. 4. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Izé, a kapcsolat megszakítása pont a legtökéletesebb "bosszú", ami szó szerint véve persze nem bosszú, hanem reakció a szülő viselkedésére.

A szó szerinti bosszú a legnagyobb ostobaság, nem csak a szülővel szemben, de úgy általában is, Konfuciusnak van az az elhíresült mondása, hogy "ha bosszúra készülsz, két sírt ássál" arra utalva, hogy a bosszúálló rendszerint önmagát is felőrli, tönkreteszi...

2013. nov. 4. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Én apámon nemes bosszút álltam. Folyton szekált a tanulással. Majd egyszer csak a munkája kapcsán képbe került a számítógép, kezelnie kellett de alig értett hozzá. Engem kért meg segítsem, magyarázzak el neki dolgokat. magyaráztam, magyaráztam. éjszakába nyúlóba, erre mit látok? bealudt. na mondom, most visszakapsz mindent. Felébresztettem s tovább magyaráztam neki. Újra bealudt. Újra felébresztettem, s magyaráztam. Újra bealudt... S így ment ez órákon át s másnap is és harmadnap is amíg meg nem tanult MINDENT!!!!
2013. nov. 4. 19:00
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

igen van ilyen ember, de hinném h pont ezen az oldalon akarná világgá kürtölni h mit tett.

gondolj csak bele kérdező...nem nézel bűnügyi híreket...pl kékfényt??

az esetek fele, családi tragédia...

2013. nov. 4. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!