Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívóba poénos formában keresek olyan versikét, ami arról szól, hogy nászajándék helyett a pénznek venné nagyobb hasznát az ifjú pár. Tudtok ilyen oldalt?
Hát szerintem pofátlanság lenne ilyet egy meghivóra ráirni... A meghivót sok ember megtartja (én megszoktam), nehogy már az maradjon meg bennük,hogy nagy volt a csóróság...
A szomszédunknak volt mostanában az esküvője és ő szóban mondta,hogy... hát az a helyzet, hogy jobban örülnének, ha a menyasszonytáncnál bedobálnánk a pénzt, amit rájuk költenénk. (Egyébként megértem ezt... Már csak azért is, mert ilyenkor mindenki tányérkészletet ad :D )
Minden kedves Barát és Rokon!
Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon,
ágynemű, törölköző, étkészlet ...
nálunk már teljes a készlet.
De, hogy a malacpersely hízzon,
inkább a násznép adakozzon!
Amit ajándékba szánnátok,
borítékban a perselybe dobjátok.
Megígérjük nem vész kárba,
előbb-utóbb befektetjük
egy kisebb családfába.
Előre is köszönjük a segítséget,
esküvőnkre szeretettel várunk Téged.
Tréfás lakodalmi szülőköszöntő
Minden Oscardíj átadáson kiderül, hogy még a legnagyobb sztároknak is vannak szüleik.
Szülők, akik ott izgulnak az első lépéseknél,
Szülők, akik halálfélelmüket legyőzve vesznek bringát a gyereknek,
Szülők, akik erőn felül segítenek és akiket kamaszos lendülettel utasítanak vissza.
Szülők, akik a ballagáson, a díjkiosztón és a sporthírek alatt büszkén morzsolnak el egy könnyet.
És szülők, akik a színfalak mögé húzódva drukkolnak most itt is.
Legyen ennek a mai napnak néhány perce, amikor a színfalak mögül sztárokként léphetnek elő a szülők, néhány másodperc, amikor nekik szól az ováció, amikor őket ünnepeljük:
a mennyasszony szüleit X-t és Y-t, és a vőlegény szüleit Q-t és W-t.
Szerintem jópofa,de a nagy résznek még ekkor se fog leesni.
Mi is kihangsúlyoztuk,hogy megvan mindenünk!!!!!
Ennek ellenére kaptunk 8 étkészletet,3 kávéfőzőt,az egyiket be akartuk fogni,nem volt jó,nem tudom,át kellett volna mennem a szomszédba,hogy köszi,de a kávéfőző sz@r,mert kihangsúlyozta,ha baja van szóljunk....mert a blokkot nem adta ide a jótállással...lehet tényleg szólnom kellet volna,de az eléggé ciki lett volna,mindkét részről...
Inkább adta volna ide azt a 2500 ft-ot,jobb lett volna.
Kismillió pléd,lepedő...de lesz ezeknek is lagzi,hát én is azt viszek majd!!!Ha ők nem értettek magyarul,én se fogok.Leszek én is annyira igénytelen,hogy a Tesco-ba veszek étkészletet....csak ahogy ők tették....
Nekünk szerencsénk volt 1,4 milióba volt a lagzi és 1,3 jött vissza...
Szerintem nem ciki ilyet kérni, mi is fogjuk. Nem ismerik az ízlésemet, nem tudják, mire van szükségünk. Mi maximálisan figyelembe vesszük, hogy nekik kényelmes legyen a mi esküvőnk (mindenki vidékről jön, és biztosítjuk a szállást), ráadásul a szüleim is minden családtag esküvőjén pénzt adtak. Ma már nem az a világ van, ahol ajándék lónak nem nézik...
Nincs ebben semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!