Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háztartási kisgép mint nászajándék? A többi lent.
Én a készpénzt preferálom. Nagyon közeli baráti pároknak csináltattam már pezsgőspoharat, egy másiknak olyan boros üvegben borral teli szőlőfürtöt gravíroztatva, ill. rajzoltattam róluk közös fotót, plusz pénz.
Nem közeli ismerősnek mindenképp pénzt adok. Nem tudom mi van nekik otthon, nem akarok feleslegeset venni, pláne egy sokadikat valamiből..Ízlést sem könnyű eltalálni, nekem pl. a konyhában minden gépem inoxos (fém színű). S tudom magamról, hogy anno én is a pénznek örültem. Látom tesómék a mai napig pakolgatják amit esküvőre kaptak (pl. digitális képkeretet: egész nap dolgoznak, az meg minek egye otthon az áramot magának). Persze ez csak az én véleményem.
Ennél az ajándékutalvány is jobb, ha már nem pénz.
Nekem pl egy morzsaporszivó porfogó lenne,normális porszivóval takaritok,házat,kocsit is.Klaviatúrához meg van speciális spré.
Olvass vissza,rengeteg jó ötlet le lett már itt irva
Hát ez lenne az utolsó,amit adnék! Tényleg nem bántás, de ez a feleslegesek közül is a legfeleslegesebb dolog.
Ha minden áron kisgépet akarsz, akkor hívd fel az örömszülőket,hogy mire lenne szükségük. Nem beszélve arról,hogy egy morzsaporszívót már kb. 3 ezerért lehet kapni, ami ha mondjuk ketten mentek a lagziba, nem valami nagy ajándék!
De szerintem is jobb a pénz, vagy egy utalvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!