Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői meghívóba poénos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői meghívóba poénos formában keresek olyan versikét, ami arról szól, hogy nászajándék helyett a pénznek venné nagyobb hasznát az ifjú pár. Tudtok ilyen oldalt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 13:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy hülye szokás meg "fuuuj utáljuk Ámerikát", de ott legalább van olyan, hogy nászajándék lista. Ifjú pár leadja pl: 3boltban, hogy mit szeretne (mikor 1db, ezüst vajkés 2db, bárpult 1db-csak kitaláltam ezeket) és mikor átadják a meghívot elmondják melyik boltba lehet menni ajándékot venni. Aztán ha vki megvett vmi, kihúzzák szépen a listáról. Így tuti csak olyan dolgokat kapnak amire szükségük van. Amúgy teljesen egyetértek Veled, én is inkább pénzt szeretnék. Mivel vidéken szokás a stafirung, ezért az én nagymamám már varrt nekem kis millió ágyneműt, lepedőt, konyharuhát, van étkészletem (vagy 3db), robotgépem, stb. Tehát lassan be tudok rendezni egy házat. Tehát ne érezd magad kényelemetlenül. Végülis nálam annyival könnyebb a helyzet, hogy rólam mindenki tudja, hogy különc vagyok, tehát nem fog senki meglepődni, ha a fentebb említett szöveget írnám a meghívómra. :)
2010. febr. 27. 17:04
 12/24 anonim ***** válasza:
19%
Köszi a lepontozást. Akkor is undorító, mocskos dolog még az esküvőn - ami elvileg életed legszebb napja - is a pénzt lesni. Aztán csodálkozik az ilyen haszonleső, pénzéhes pár, hogy utána nem lesz boldog. Pff.
2010. febr. 27. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

Mi is ilyen szöveget szeretnénk a meghívónkra! Amúgy kaptunk már ilyen meghívót és ez állt benne:

Kedves vendég ne fáradjál,

ajándékért ne szaladjál!

Háztartásunk teljes, nincs is szükség másra,

elég az edényünk, van grill, mixer és párna,

így hát csak annyit kérnénk mi nászajándékba,

hogy a perselymalacunk se maradjon soványka!

2010. febr. 27. 20:00
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Utálom az ilyen maradi embereket, aki azt írja hogy mocskos és undorító dolog ilyet kérni!Hát látszik, hogy nem sűrűn jársz esküvőre! Aki ilyenen megsértődik az egy bunkó maradi kis köcsög!Mit szólnál ha kapnál 3 mosógépet 5 porszívót stb...,volt aki így járt!Kicsit nehéz eladni! a vendégeknek mindegy, hogy a tárgyat adják vagy az árát!Aki nem rövidlátó az látja, hogy a mai fiataloknak nagyon nehéz az elindulás!
2010. febr. 27. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

Én sem értem azt, aki haszonlesőnek tartja a kérdezőt!

Szívesen megnéznélek, amikor az esküvőd után szítkozódva álsz a konyhába, hogy mi a francot kezdjél 3 edénykészlettel, 5 fritüvel meg 8 botmixerrel.

Azt meg nem tudom elképzelni hogy ne lett még olyan, hogy megkérdezte egy rokonod hogy mit szeretnél karácsonyra, szülinapra stb, és ne a következő montad volna: Köszi ne vegyél semmit, de ha mindenáron megszeretnél ajándékozni, akkor inkább pénzt és ha lesz valamire szükségem, akkor olyat veszek amilyet én szeretnék.

2010. febr. 27. 21:06
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
17.09!!!! Igazad van!!!!!!
2010. febr. 27. 22:03
 17/24 anonim ***** válasza:
42%

A meghívót pl. telefonos egyeztetés után, ha már tudjuk, hogy jönnének, személyesen szokás elvinni, és ilyenkor szokás megbeszélni azt is, hogy minek örülnének. Szerintem, ha már közölni akarjuk a násznéppel, hogy pénzt adjanak, akkor a minimum az, hogy mi meg megtiszteljük őket azzal, hogy elvisszük a meghívót, hogy megbeszélhessük ezt velük.

A tréfás versikék a postázott meghívón csak leöntik cukormázzal a pofátlanságot.

Lehet pénzt kérni, régen is lehetett de szájhagyomány útján terjesztik el.

2010. márc. 2. 11:06
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Aki igazán szívből, szeretből, önzetlenül ajándékoz, az nem azt nézi, hogy SZERINTE mire van szüksége a párnak, illetőleg ő mindek örülne (minden vágyad egy kávéskészlet, de magadnak nem veheted meg, másnak meg már 3 van, ráadásul Tesco gazdaságos tányérkészlethez nem akar Zsolnayval teríteni) hanem az, hogy a pár minek örülne a legjobban. És a mai világban mindenki tudja, hogy a pénznek. Lehet széllel szembe pisilni, de nem érdemes. Ilyen a világ, ezt kell szeretni.

Amúgy meg, kapsz egy csomó fölösleges holmit "szeretetből", akkor köteles vagy őrizgetni, mint nászajándékot, vagy eladod/elajándékozod. Szerinted ezzel nem bántod meg az ajándékozót? Mert szerintem ingen. Pedig teljesen érthető, hogy egy 40 négyzetméteres lakásba nem kell 3 porszívó, 2 mosógép, 4 kávéskészlet, kristálypoharak, meg t*öm tudja, mi.

2010. márc. 3. 09:58
 19/24 anonim ***** válasza:
67%
Ui: ja, és persze mindenki abba az irányba pisil, amelyikbe akar. Miért kell baszogatni a kérdezőt, amikor nem azt kérdezte, hogy egyetértetek-e a szándékával, ill. milyen embernek tartjátok, hanem hogy milyen verset tudtok...?
2010. márc. 3. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Meghívott, ki e sorokat látod,

Talán az eseményt, Te is nagyon várod.

Szeretnénk, ha együtt ünnepelnél velünk,

Mindezzel nagy örömet szereznél nekünk.

Ha úgy alakul, hogy ajándékot hozol,

Biztos majd nagy meglepetést okozol,

És azzal mi majd pórul nem járunk,

Mert már van tizenkét szamovárunk.

De ha úgy gondolod pénzzel lepsz meg minket,

Akkor mi majd megvesszük a temérdek kincset.

S ha érdekel a pénzeddel vajon mit is teszünk,

Biztos hogy majd azon hasznos dolgot veszünk.

Nincs már sok hátra, míg jegyben járunk,

Ezennel meghívunk, aznap pedig várunk.

2010. márc. 3. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!