Ha 4 testvérből az egyik gondozza a szülőt, akkor jogos hogy neki halála előtt ajándékoz egy nagyobb összeget a szülő?
Szerintem jogos.
Én 4 évig ápoltam anyukámat. Naponta több pelenkacsere, fürdetés, stb, szóval nem volt kellemes.. A tesóim meg havi 1x átjöttek hétvégén ebédre.
Én 10 milliót örököltem + a házat, ők meg fejenként 2-2 milliót..
Nem jogos, mert végül is az örökség része a pénz és amúgy is önzetlenül kéne a szülőt ápolni.
Én személy szerint egy szót sem szólnék ha a testvérem nagyobb összeget kapna a szüleinktől ha ő ápolta évekig..
önzetlenül kellene a szülőt ápolni...
igen, valamennyi gyerekének :(
Anyu ápolta a szüleit, egy évig, többre nem volt szükség. Két testvére volt, ikertestvére fiatalon meghalt, egy nővére maradt. Soha, egy szóval nem kérte, hogy segítsen, vagy vállalja pár napra a szüleit, csak a ballagásom napján. És a nővére nemet mondott. az anyukám nem volt ott a ballagásomon. És semmivel nem kapott többet, mint a nővére :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!