Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.

Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.

Nagyon megvisel lelkileg.

Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(

2013. nov. 30. 17:30
 31/99 anonim ***** válasza:
53%

23 vagyok megint

Kérdező te meg gondolj arra,mennyit elértetek már így.Egy évet meg valahogy vészelj át.Tudom nehéz de a családért csinálja a férjed.Legyél rá büszke.

A kicsit meg jó,hogy nem dugod bölcsibe,egyet értek veled.

És semmiképp ne legyél depis mert az meg nem jó a kicsiknek.Tarts ki,és elmegy az az egy év ahogy az előző is elment.

2013. nov. 30. 17:57
 32/99 anonim ***** válasza:
60%

22-nek nem kívánok mást, csak annyit, hogy a jövőben, amikor gyereke lesz, váratlanul, önhibáján kívül veszítse el az addig biztosnak hitt munkahelyét, és kapjon tágra nyílt, felhúzott szemöldökkel olyan kérdéseket, hogy te mire szültél, a semmire?? Nagyon jól fog esni gondolom!!

Kérdező: A férjed feltételezem hazajön Karácsonyra, próbálj meg arra gondolni, és így tartani magadban a lelket. Karácsonyi készülődéssel foglalnám le magamat a helyedben."Jóindulatú" beszólogatásokat meg ereszd el a füled mellett!

2013. nov. 30. 17:58
 33/99 anonim ***** válasza:
43%

"Képzeld azért szültem 2 gyereket, mert szeretjük egymást és akartuk a gyerekeket."

Szeretetből és akarásból nem lehet eltartani egy 4 tagú családot

"A férjem azért ment külföldre mert azt szeretné ha jól élnénk."

Most aztán tényleg jól éltek: egydül vagy 2 gyerekkel egy idegen lakásban, és a férjed után keseregsz. Megérte?

2013. nov. 30. 18:03
 34/99 anonim ***** válasza:
57%
Én elhiszem hogy nehéz 2 gyerekkel egyedül, de miért nem mész haza anyádékhoz addig amíg a férjed haza nem jön?
2013. nov. 30. 18:04
 35/99 anonim ***** válasza:
63%

A lanyom el igy, viszont nem csak a ferj jon haza, hanem a lanyom is elutazik hozza, neha egyedul, de van hogy a gyerekekkel egyutt pl.

A gyerekeknel en, mint nagymama segitek sokat, igy lehetosege van kiakapcsolodni, feltoltodni. TAlan neked is ezt kell megoldanod, pl. elmenni baratnokkel kikapcsolodni, a fontos, hogy egyedul, gyerekek nelkul tudj pihenni, addig a szuleid biztosan vallaljak a gyerkocoket szivesen. Sok sikert, a pihenes modjat talald meg!

2013. nov. 30. 18:04
 36/99 anonim ***** válasza:
34%

A rosszindulatú 34-es mindenkit 0-ra lepontozott.

Mondjuk én csak röhögök rajta, gondolom a kutyának se kell. :DDD

2013. nov. 30. 18:05
 37/99 anonim ***** válasza:
54%

Miért, egy embert validál az, ha van párja? Még a legbüdösebb, legfogatlanabb paraszt is tud párt találni, ne hogy már az tegye az embert, hogy párban van.

Egyébként honnan tudod, hogy ő egyedül pontoz le mindenkit?

2013. nov. 30. 18:12
 38/99 anonim ***** válasza:
48%
Ideiglenesen szerintem költözz vissza anyukádékhoz. Hívd fel aztán beszéljétek meg. Aztán ha hazajön a férjed akkor már együtt tudtok odaköltözni.
2013. nov. 30. 18:13
 39/99 anonim ***** válasza:
49%
Azt nem értem, egy kisgyereknek miért jobb, ha otthon ül, és az anyja kesergő fejét nézi, mintha a kortársaival játszana, szocializálódna.
2013. nov. 30. 18:16
 40/99 anonim ***** válasza:
66%

Ismét összeült az Atomfizikusok Klubja. Nem tudom, ki kért életviteli tanácsokat.

Egy ismerősöm volt picit hasonló helyzetben. A férjével és a két gyerekével költöztek messzebbre a családtól, ismerősöktől, a férje rengeteget dolgozott, sokat járt külföldre. Ő is sokat volt egyedül, egy darabig nagyon rosszkedvű, már-már depressziós volt, hiszen nem hallott felnőtt szót. De nyilván nála sem arról volt szó, hogy unatkozott volna.

Idővel aztán elkezdett kisgyerekes anyukákkal ismerkedni, csináltak közös programokat, esetleg vigyáztak egymás gyerekére pár órát, hogy a másik el tudjon menni vásárolgatni, tornázni. Ezt akkor is megoldhatod, ha esetleg a szüleid tudnak vigyázni a gyerekekre.

A férjed milyen lakásban lakik? Nem tudnátok időnként egy-két hétre meglátogatni?

2013. nov. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!