Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van feleség hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.

Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.

Nagyon megvisel lelkileg.

Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(

2013. nov. 30. 17:30
 51/99 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem meg a 47 -es válaszoló a kérdésre reagált. A kérdező egész pontosan úgy fogalmazott, hogy "Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni"

Erre a helyzetre tökéletes megoldás lenne, hogy menjen bölcsibe másfél éves korában a kisgyerek és ha anyuka is dolgozik, akkor apuka vissza tud jönni külföldről és nem kell kint dolgoznia.

Persze, ha az anyuka bírja egyedül is, akkor ez nem szükséges, de nem ezt írta...

2013. nov. 30. 18:45
 52/99 anonim ***** válasza:
26%

én sokkal inkább azon izgulnék, hogy a párom odakint kivel csalogat :(

ez nem bántás feléd, kérdező, csak ismerem a pasikat. lehet, hogy imád engem és a kölköket, de de egy csinos Ingrid, vagy egy unatkozó magyar kolléganő... van pasi, aki nem bírja ki, amíg négyhetente hazajön... én nem engedtem vona el egyedül. még ha lenne munkám itthon, és az visszatartana, csak-csak. a családnak együtt a helye.

2013. nov. 30. 18:46
 53/99 anonim ***** válasza:
53%

Hagyjátok már abba, hogy megmondjátok, ki menjen dolgozni és hova! Meg a bölcsődét is.

Annyira gagyik vagytok, nem tudtok értelmezni egy kérdést?

Teljesen megértem a Kérdezőt, a férjem gyakran jár üzleti utakra, egy három hetes távollét engem is nagyon megvisel, pedig gyerekünk sincs.

Nem nagyon tudok tanácsot adni, de ilyen helyzetekben (pl. mikor a férjem katona volt), nekem mindig segít, hogy látom a végét. Ha tudom, hogy egy meghatározott időpontban hazajön, akkor valahogy kibírom.

2013. nov. 30. 18:48
 54/99 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem miért írják annyian, hogy 1.5 éves gyerek nem való bölcsibe? Pont nekik találták ki. Fél éves kortól mehet bölcsibe a gyerek, és nagyon szokták szeretni. Ahogy valaki írta, annál lényegesen jobb, minthogy a kesergő anyukáját lássa egész nap :(

Ráadásul ha bölcsizne, akkor anyuka dolgozhatna, így emberek között lenne, megoldódna a magány-probléma, ráadásul ha bevétele lenne valószínűleg a férj is hazajöhetne. Ez miért nem megoldás?

2013. nov. 30. 18:49
 55/99 anonim ***** válasza:
68%

Na, végre megjött az 52-es válaszoló is. Már vártam egy ilyen buta választ. Van épp elég baja a kérdezőnek, akkor még cseszegeted, hogy meg is csalják. Gratulálok!

Amúgy meg nehogy azt mondd, hogy az a normális, hogy ha két ember szereti egymást, egy évig külön vannak, de havonta azért találkoznak, akkor feltétlenül meg kell csalni a másikat!!! Ha a te házasságod ilyen, akkor sajnállak ezért, bennem még soha nem merült fel, hogy a férjem megcsalna, mert ismerem őt. Nem a férfiakat ismerem, hanem őt. Talán ez a különbség kettőnk között.

2013. nov. 30. 18:51
 56/99 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is a kerdesre reagaltam. Mert nalunk is kulfold lett volna a vege, de nem hagytam, mert azt senki sem birta volna ep esszel. Szep az, hogy otthon lenni egy picivel, en is imadtam babazni, foglalkoztam vele, stb, de muszaj volt, nem akartam, hogy szakitsa a csaladot a kulon toltott ido... Aki meg lepontoz, csak tegye, gondolom elnezitek, hogy a ferjeitek kint guriznek, mig ti itthon ultok. Nem savanyu a szolo, mert jol dontottem, a lanyom kiegyensulyozott es a ferjem is itthon van velunk! Ez lenne a kerdezoeknel is...
2013. nov. 30. 18:53
 57/99 anonim ***** válasza:
40%

54-es, és a többiek!

Szerintetek a férjet pótolja egy munkahelyi közösség? Ne nevettessetek már.

2013. nov. 30. 18:53
 58/99 A kérdező kommentje:

A férjemnek van elég baja, sok rajta a felelősség, na meg persze távol van a családjától.

Biztos vagyok benne, hogy nem azon jár az esze, hogy kivel csaljon meg...

2013. nov. 30. 18:55
 59/99 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy a te életed két kisgyerek nevelése mellett üldögélés, szerintem meg nem.

A Kérdező feltett egy kérdést, talán kicsit beszélgetni is akart, mert maga alatt van, ti meg itt oltogatjátok.

2013. nov. 30. 18:55
 60/99 anonim ***** válasza:
74%

51-es válaszoló vagyok. Aki bármit javasolt (bölcsőde, költözés stb.) szerintem csak segíteni próbált a válaszadónak.

Lehet, hogy megsértődik a kérdező és le is leszek pontozva, de aki csak panaszkodik és nem cselekszik, annak még nem fáj eléggé...

Én is a tettek mezejére lépést javasolnám a kérdezőnek.

2013. nov. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!