Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleség hasonló helyzetben?
A férjem 1 éve külföldön dolgozik, eddig anyukáméknál laktunk, most költöztünk külön lakásba.
Egyedül vagyok 2 gyerekkel egy teljesen idegen lakásban.
Nagyon megvisel lelkileg.
Úgy érzem hogy én ezt nem fogom így bírni :-(
Tartsd a kapcsolatot anyukádékkal, foglalkozz sokat a gyerekekkel, ismerkedj a szomszédokkal. Tkp. mi a baj?
Írjál, levelezzél, internetezzél. Ne gondolj a magányra.
Na akkor bővebben:
- ha saját lakásra sem telik, 2 gyereket minek kellett szülni? Hogy minél kilátástalanabb legyen a helyzet?
- ha annyira nincs pénzetek, hogy a férjed külföldön dolgozik, akkor pláne minek 2 gyerkőc? Nyomorogni?
- ha egyébként is költöztök, mi a búbánatnak nem mentek a férjed után?
- ha ennyire fosul álltok anyagilag, miért nem dolgoztál inkább te is szülés helyett?
Sajnos ez csak úgy fog működni,ha te mész vele,vagy ő jön haza!Hidd el!Elég ilyet látok magam körül!
egy müncheni magyar
17:36 vagyok.
Ezt azért kérdeztem,mert nem mindegy teljesen,hogy a külföld pl. Svédország vagy Ausztria,hogy mégis mennyire közel van.
Ha határ mentén laknál,határ közelében akkor megpróbálhatnál néha te is átmenni,és tudnátok találkozni úgy még pluszba.Megpróbálhatod megemlíteni neki,hogy jöjjön gyakrabban,mikor tud,mert nagyon hiányzik.
Nem feleség vagyok,csak próbálok tanácsot adni.
Kedves utolsó.
Képzeld azért szültem 2 gyereket, mert szeretjük egymást és akartuk a gyerekeket.
A férjem azért ment külföldre mert azt szeretné ha jól élnénk.
Dolgoztam én is.Hogy jössz te ahhoz hogy ilyeneket írj???
4 hetente jár haza, Németországban van.
Azért nem költözünk ki mert csak addig akar kint dolgozni amíg összeszedjük magunkat.
mennyi bunkó, már elnézést... Ha mindenki a saját lakásig nem szülne, ti öregkorotokban nyomorognátok, mert alig lenne gyerek, aki majd a nyugdíjatokat biztosítja.
Kérdező, ne aggódj, meg fogod szokni. Először furcsa, hogy nincs társaság, de mivel az eddig a szüleiddel megosztott munka most rád marad, nincs, aki kiszórja a mosógépet, ha te éppen a rántást kavarod, sokkal többet fogsz tenni-venni és ez majd eltereli a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!