Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?
Figyelt kérdés
Mondjam hogy volt egy srac es attol voltam terhes nem tudom. Dennehezseget nehezerzest erzek a lelkembe es ugy erzem el kell mondanom anyamnak is nemreg vallottam be a 10 evvel ezelotti dolgokat. Hogy mibol tudtam neki penzt adni2013. nov. 11. 11:26
52/54 anonim válasza:
Ez annyira szégyellnivaló dolog tőled, a babagyilkosság és az egyetemistakori pénzért lefekvés, hogy szerintem nagyon süllyeszd el valahova a lelkedben, és soha senkinek ne mondd el, ha nem akarod, hogy az emberek megvessenek.
53/54 anonim válasza:
Babagyilkosság, nem kéne ennyire nagy szavakat használni, még csak nem is magzat.
54/54 anonim válasza:
Az én feleségemnek is volt abortusza, a petevezeték átjárhatatlansága volt az oka. Saját sejtek mesterséges bevitele volt a megoldás, mi Czeizel Endre magánrendelésére mentünk. Nem volt olcsó, de bejött. Ha szeret a férjed, ne mondd el neki, hogy k...a voltál, mert azt hiheti, pénzért, vagy előnyért képes lennél most is bárkivel lefeküdni. Onnantól már ez mindig az eszébe jutna, ha rád néz. Most még bízik benned, még ha alaptalanul is, ne tedd önkre a bizalmát. Az én feleségemnek is zűrös volt a múltja, nagystílű bűnöző barátja volt. Hibázott, túl van rajta, de nem akarom tudni a részleteket. Végül is engem választott, most velem van és ez a lényeg. Sok sikert a gyerekvállaláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!