Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?
Figyelt kérdés
Mondjam hogy volt egy srac es attol voltam terhes nem tudom. Dennehezseget nehezerzest erzek a lelkembe es ugy erzem el kell mondanom anyamnak is nemreg vallottam be a 10 evvel ezelotti dolgokat. Hogy mibol tudtam neki penzt adni2013. nov. 11. 11:26
41/54 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztam sose hittanárként egyébként.de most gondolkodom az etika tanári ma képzésen.na akkor biztos ezen is kiakadtok. De ezek az infók irrelevánsak. Mindenki ember. A hittanárok sem szentek
2013. nov. 11. 19:58
43/54 anonim válasza:
:-D minden kufirc után mondtál egy miatyánkot, oszt el volt intézve? :-)
44/54 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy diplomát adnak egy olyan ember kezébe, aki nem tud értelmesen fogalmazni illetve, ha az alapvető helyesírási szabályokat sem ismeri. Ez a kérdés provokatív és kamu. A kérdezőnek szerintem még érettségije sincs, csak egy otthonülő unatkozó emberke...
45/54 anonim válasza:
Etika és hittanár LOL. Na jó, én is jót nevettem, köszi. Én nem ítéltelek el eddig, mert mindenkinek magánügye, mivel keresi a pénzét, ha másokat nem bánt vele, de azért az én gyerekemnek ne prédikáljon már erkölcsről vagy hitről egy olyan tanár, akinek a támogatós barátai ott kacsintgatnak a válla mögött. NA most sokkot kaptam :D
46/54 A kérdező kommentje:
Mit álszenteskedtek mindenki ember. A volt csoporttársaim némelyike meg igenis hittanár sőt etikatanár ráépítést csinál, és ha tudnátok miből van lakása...megtakarítása . Na mindegy nem vallok szint eldöntöttem. A finomított verziót mondom majd a volt egy pasim a fősulin és volt egy ab.m de ne kérdezz semmit kerleket
2013. nov. 12. 20:18
47/54 anonim válasza:
Az etika és hittanároktatás kudarca vagy. Semmi jogod másnak etikus viselkedést tanítani, amikor te magad egy szenny vagy. És nem azért, mert abortuszod volt, hanem mert hazug vagy.
48/54 anonim válasza:
hát szerintem nem mindenki kefélte össze a lakásása árát...
De ettől még nem lesz álszent!
49/54 anonim válasza:
Az én negyedikes lányom értelmesebben fogalmaz, mint ez a hittanár paródia. Ha tényleg van ilyen diplomája, akkor nagy baj van.
50/54 anonim válasza:
Ez vagy kamu, vagy az egyház szégyene. Nem tudom eldönteni. Van egyáltalán valami, bármi, amiben őszintén úgy gondolkodsz, mint ahogyan azt tanítani szándékozol majd?
Szívből mondom, hogy rettentően szánom a férjedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!