Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?
Akkor éld le az életedet hazugságban. Ha haházasság előtt nem voltál vele öszinte, tisztességes akkor legalább most legyél az.
Egyébként meg amit 2 ember tud az, csak úgy marad titokba ha egyik halott közülők.
Szóval egyszer úgyis kiderül csak akkor sem mindegy kitől tudja meg.
Akkor csak az orvosodnak mondd el az abortuszt, őt köti az orvosi titoktartás. Egyébként nagy valószínűséggel nem ott van a gond. A férjedet is ki kell vizsgálni, lehet, hogy nem elég a spermái száma, vagy más gond van.
Mióta próbálkoztok?
Hagyjátok már a kérdező támadását. Könnyű azt mondani, hogy mondja el, de akkor vége lesz a házasságának. Ezek a dolgok a kapcsolata előtt történtek. Igen, elítélendő, amit művelt, de a múltját már lezárta. Minek ezzel előhozakodni?
És ha az anyukád valaha elárulná a férjednek, tagadd le. Mondd azt, hogy csak dühödben mondtál ilyen butaságot anyukádnak.
# 25/26
Szerinted nem érdemli meg a férfi az öszintességet a párjától, attól akivel egész hátralévő életét le akarja élni?
28/29
Azér, hogy dönthessen, hogy akar egy ilyen nővel együtt élni, meg hogy ilyen anyát képzel a gyerekeinek. Hogy a fenébe ne lenne joga tudni.
Ez azért ennél összetettebb. Sok férfi kapásból szakítana, válna. De másrészről ha megnézzük, 5 éve házasok, 10 év eltelt a dolog óta, ennyi idő alatt megváltozik az ember. Más lesz fontos számára. A férjével nyilván jó a házasságuk, hiszen egyébként nem akarnának gyereket. Ezt mind tényleg fel kell rúgni egy rég lezárt dolog miatt?
Jó, persze nem kizárt, hogy a férj azt mondja, x éve együtt vagyunk, ez a dolog még előtte volt, felejtsük el. De nem úgy tűnik, hogy ilyen ember.
A megoldás az lehet, hogy a férjed nélkül mész el az orvoshoz, és elmondod, mi a helyzet. Akkor ő is tisztábban lát. A férjednek meg nem mondhatja el úgyse.
Én a férj helyében nem akarnám tudni. Azt mondd el hogy volt abortuszod, azt is elmondhatod hogy sok pasid volt, meg hogy vad életet élnél. De szerintem azt hagyd ki hogy pénzt is kaptál érte.
Egyébként nekem is volt már sokat megélt barátnőm, nem örültem neki, de ahogyan korábban is mondták már, ez a házasság előtt történt, a múlt az elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!