Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 5 év házasság után bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?

Figyelt kérdés
Mondjam hogy volt egy srac es attol voltam terhes nem tudom. Dennehezseget nehezerzest erzek a lelkembe es ugy erzem el kell mondanom anyamnak is nemreg vallottam be a 10 evvel ezelotti dolgokat. Hogy mibol tudtam neki penzt adni
2013. nov. 11. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem meg joga van tudni.

Ha anyagi problémájuk lesz, legalább tudja, hogyan oldja meg a felesége az ilyesmit :(

2013. nov. 11. 14:19
 32/54 anonim ***** válasza:
0%
Az abortuszt mindenképp el kell mondanod az orvosnak, meg a férjednek is!!! Lehet, hogy először azt mondanám hogy egy volt barátomtól, hogy ne egyszerre zúduljon rá minden. Viszont ne akkor tuja meg ezeket amikor már gyereketek van, adj neki esélyt hogy eldöntse, veled akar-e maradni. Én az egészet elmondanám szépen lassan, kíméletesen. Hogy volt egy barátod aki támogatott, aztán volt még egy és kész, összesen 4-5 alkalomról van szó. Azt nem kell tudnia hogy 120 pasi volt 240 alkalom. Ilyen részletességében már jobb a kegyes hazugság.
2013. nov. 11. 17:06
 33/54 anonim ***** válasza:
34%
Igen, hazudjál, ha eddig nem mondtad el, azt fogja gondolni, hogy mást is rejtegetsz. Nem kell bevallani, a baba majd összejön és akkor bánni fogod, hogy elmondtad. Ma már csak annak a nőnek nem lesz gyereke, akinek nincs méhe. Anyádnak elmondtad az más, társsal nem szabad őszintének lenni ennyire
2013. nov. 11. 17:18
 34/54 anonim ***** válasza:
81%

Azért érdekelne, milyen "főiskolát" végeztél, mert nekem általános iskola 5. osztályosként különb volt a fogalmazásom és a szövegtagolásom. Csak mert nem térek magamhoz a döbbenettől, mire adnak manapság diplomát a felsőoktatásban. Vagy létezik már kisegítő fősuli is?

Egyébként normális férfi ezek után bottal nem piszkálna meg. Ezt az elején erkölcsi kötelességed lett volna tisztázni, megadni a szabad választás lehetőségét a férfinak, hogy képes-e vállalni egy ilyen előéletű nőt.

2013. nov. 11. 18:10
 35/54 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként igenis joga van tudni a férjnek. Egyrészt a múltunk hozzánk tartozik, a személyiségünk fontos részét képezi. Nem az a fő baj, hogy a kérdező prosti volt, hanem hogy nem adta meg a szabad választás lehetőségét a pasinak, hogy kell-e így neki. Nem mellesleg azért is fontos ezt tudni, mert akár nemi betegséget is kaphat. Az óvszer nem véd 100%-osan minden nemi bajtól. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az utódok örökölhetik ezt a típusú hajlamot, hogy a könnyebb, felelőtlenebb utat választják. Ezt úgy kell érteni, hogy van, aki inkább halna éhen, mintsem pénzért pörögjön más faszik farkán. Márpedig a kérdezőnek volt az a pénz. És nem is kért sokat ráadásul, mert 10 ezer ehhez aprópénz. :S
2013. nov. 11. 18:16
 36/54 A kérdező kommentje:
Óvodapedagógus-hittanár.
2013. nov. 11. 18:37
 37/54 anonim ***** válasza:

HITTANÁR?! :D

Na, bort iszik és vizet prédikál.

2013. nov. 11. 18:47
 38/54 anonim ***** válasza:
Ok, köszönöm az infót, nem találok szavakat... Nyelvszakos tanári végzettséggel olyan szembesülnöm ezzel a fogalmazással, íráskészséggel, mintha kínoznának. Főleg így, hogy többé-kevésbé pályatársról van szó :(
2013. nov. 11. 18:48
 39/54 anonim ***** válasza:
Hát ez a kérdés tuti kamu. Köszönjük megvolt a mai nap kérdése. Szerintem neked még a 8 áltid sincs meg. :)
 40/54 anonim ***** válasza:
hittantanár?XDDDD feldobtad a napomXD
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!