Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?
Nem vagyok híve a hazugságoknak, de ez elég durva, szóval nem tudom, hogy megérné-e őszintének lenned. Az abortuszt el kellene mondanod, a dokidnak is kell róla tudnia, de a körülményeket nem biztos, hogy részletezned kellene. Te tudod, hogy milyen a férjed, milyen a kapcsolatotok, és hogy mennyire nyomaszt ez az egész. Nyomaszt-e annyira, hogy be kell vallanod mindent részletesen...
Anyukád hogy reagált?
De honnan veszed, hopgy ez az oka, hogy nem jön a baba?
Hasadra ütötél, és kitaláltad, vagy orvos mondta?
Mert elég kicsi az esélye, hogy az lenne az oka. Mióta próbálkoztok?
Én (ha férfi lennék) biztos nem lennék együtt egy exprostituálttal, szóval szerintem ez bőven válóok. Anyukádnak meg szerintem így is elég nagy pofoncsapás volt, hogy megtudta, az ő kicsi lánya a testéből él (csak hogy kifizethesse a fősulit, amikor még a helyesíráshoz is buta). Hagyd szegény anyukádat békén a mocskos múltaddal, ártottál már neki így is eleget. Az, hogy fáj a lelked, pont nem érdekel, magadnak csináltad.
A gyerek meg tudod azt mondják, nem véletlenül nem jön össze, nem vagy anyának való.
El ne mondd a férjednek, simán válóok lenne.
Az abortuszodról a nőgyógyászodnak számolj be. Ha esetleg elmondod a férjednek az abortuszt, akkor csak annyit mondj neki, hogy egy főiskolás barátodtól estél teherbe, és elvetettétek. Többet ne.
Egyáltalán nem biztos, hogy amiatt nem jön össze a baba. Voltatok már mindketten kivizsgáláson?
Sírt és kiabált és merges volt. En is mergembennmondtam el neki. Mert folyton kölcsönkért és nem adta meg és kértem vissza a pénzem. És erre mondta régen is megéltél anélkül hogy visszaadtam volna nekem sokkal rosszabb neked még ott a férjd fizuja is. Erre mondtam tudod hogy adtam én nekd régen pénzt tudod miből hogy mindnfele gusztustalan emberel k...em. Es nm vagyok ujra hajlando ra mert szeretem a ferjem es nekünk is nehez beosztani.
De most hogy nem lehet baba en egyre rosszabbul erzem magam hogy a multamnak köze lehet hozzá? Azt se tudtam kié agyerek. Akkor bulinak hittem az egeszet es konnyü pénznek most már tudom ez ugyanolyan k...ág volt mint akik kinn állnak. Én nem tudom akkor hogy foghattam fel bulinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!