Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év házasság után bevallani hogy főiskolaskent támogatós barátaim voltak és az egyiktől teherbe estem es abortuszom volt szerintetek váló ok vagy mit szólna? Azért aktuális mert nem jön összeba baba vagy hazudjak?
Hát... elég meredek sztori!
Én inkább kussolnék, ha már eddig sem szóltam egy szót sem!
Támogatós barát? Az meg mi? Megdu.gtak és ezért kaptál pénzt? Na ezt sem most kéne a férjednek elmondni...
Igen az voltam. A dokinal venn van velem a klinikan es ab. Ellenes nagyon.igy azt diktaltam be hogy nem volt terhessegem.
De megis be kene vallani csak nem az orvos elott akartam. Hogy kiakadjon.
Regen a dolog ugy jött hogy megismerkedtem egy pasival akivel elmentem videkre kocsival es etterem pia stb vegul akarta es lesz....am a kocsiba es a vgen megkerdezte mikor kitett pesten hogy úgy megajandekozna de kost nincs ideje plazazni es adott egy 10 est. Aztan rendszeresse es termeszetesse valt a dologvele aztan ő bemutatott egy masik baratjaak vele is es egy lánynak is akivel 3 as volt es ő is bemutatott a baratainak es bővült a kör mindig aztan setalgattunk a vaci utcaba westendbe kávézóba mindig valaki odajött es ismerkedtünk és ők többet fizettek es akkor élveztem is hogy vittek ide oda nyaralas minden plussz pénz.
Elég ocsmány dolog olyat írni, hogy akinek nem jön a baba, az nem anyának való! Csak szét kell nézni, hogy milyen nők szülnek, vagy milyenek állnak kint a kórház előtt nagy hassal, és egyik cigit szívják a másik után. Na igen, ők anyának valók, mert nekik összejött, igaz?
Nem tudom mire jó ez a sárdobálás... Mindenkinek megvan a maga keresztje. Egyáltalán nem biztos, hogy az abortusz miatt nem jön a baba. Lehet, de nem biztos.
Kérdező, az itteni válaszokból kiindulva mondd el az abortuszt,de a többit ne részletezd. Most más embernek tűnsz, mint aki akkor voltál, a lelkiismereteddel neked kell elszámolnod.
2-es
Ez a kérdés kamuszagú.
Főiskolát azért elvégezted-e?
Mondd el az abortuszt az orvosnak. A férjed nem kell, hogy minden vizsgálatnál bent legyen.
Kivizsgálták a férjedet is meddőségre? Van peteérésed?
ezt a támogatós barátot megjegyzem, ribire ilyen bájos kifejezést még nem hallottam.
ÉS vagy valld be, vagy lépj le, hazugságra ne alapozz kapcsolatot.
Elég ocsmány dolog olyat írni, hogy akinek nem jön a baba, az nem anyának való! Csak szét kell nézni, hogy milyen nők szülnek, vagy milyenek állnak kint a kórház előtt nagy hassal, és egyik cigit szívják a másik után. Na igen, ők anyának valók, mert nekik összejött, igaz?
Nem tudom mire jó ez a sárdobálás... Mindenkinek megvan a maga keresztje. Egyáltalán nem biztos, hogy az abortusz miatt nem jön a baba. Lehet, de nem biztos.
Kérdező, az itteni válaszokból kiindulva mondd el az abortuszt,de a többit ne részletezd. Most más embernek tűnsz, mint aki akkor voltál, a lelkiismereteddel neked kell elszámolnod.
2-es
Bocsi, 2-szer ment el. 7-eskének üzentem.
2-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!