Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbabás házasok. Hogy működik a szexuális életetek?
Nálunk legtöbbször "programozott" szex van, és már minden romantika vagy spontanalitás, ráhangolódás kiveszett. Párom este 10ig dolgozik sokszor hétvégén is, én legtöbbször hulla vagyok, mire hazaér, a baba fektetése után még dolgozom itthonról, és amúgy is ritkán jut idő/alkalom/enegria egymásra. Aztán ha ránkszakad egy szabad este, akkor tudni lehet, hogy ne most szex lesz. Sokszor már ezért nincs kedvem hozzá. Régen nagyon sokszínű volt a szexuális életünk, most meg lapos, szinte "kötelező jellegű" ilyenkor. Tegnap össze is vesztünk, hogy nem volt hozzá kedvem, pedig mióta nem voltunk együtt, meg nem volt rá lehetőség (családainknál nyaraltunk, nappaliban aludtunk gyerkőcöstül).
Másoknál is van ez így? Vagy más probléma lehet? Segítenétek, hogy hogyan jöjjünk ki ebből? Köszönöm.
Amúgy 8 hónapos a babánk.
Nekünk jórészt ezért ment tönkre a házasságunk. Annyit bevállaltunk, hogy már egyszerűen nem maradt időnk és energiánk egymásra. Kisbaba, építkezés, munka, egyetem, stb...
Először is, ha az ember nem kipihent, többnyire nincs kedve a szexhez, vagy ha meg is teszi, nem igazán örömből, mert azon jár az esze, hogy legyen már vége és lehessen pihenni, aludni. Szóval kevesebbet kellene dolgoznotok, ha megtehetitek. Kevesebbet vállalni és többet pihenni, figyelni egymásra, szórakozni, beszélgetni, sétálni, ez mindennek az alapja. A szex pedig jön spontán.
Nagymamák segítsége, babysitter, több egymásra figyelés és jön a szex magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!