Terhesen milyen volt a szexuális életetek, mennyit voltatok együtt, amíg vártátok a babát?
Volt-e egyáltalán? Éreztetek vágyat a másik iránt, vagy inkább a pici babára gondoltatok? Ismerek olyat, aki addig nagy szexelő volt, a terhesség alatt azonban semmit nincsenek együtt (nulla), és olyat is, akinél ez fordítva volt, a baba előtt kevesebb aktus volt, a terhesség alatt viszont megnövekedett a számuk.
Ti mennyit szeretkeztek/szeretkeztetek a terhesség alatt?
Velem kitoltak a hormonjaim,és egyáltalán nem kívántam.Persze ez nem azt jelenti,hogy megszűnt volna,kb. heti egyszer "hagytam magam meggyőzni"(értsd jól:))
A babára olyankor nem gondoltunk,nem voltunk hárman az ágyban,ahogy mondani szokás:)
Mi előtte kb ágybetét voltam, de kb a 4. hónaptól inkább csak teher volt.
Ahogy az első írta én is hagytam magam rendszeresen meggyőzni (:
A baj viszont ott van, hogy a fiunk 1,5 éves és nagyon lassan tér vissza a régi vágyam :(
Én sokkal de sokkal kívánósabb voltam terhesen, nagyon sokat és jókat szerelmeskedtünk.
Mind a két gyerekkel még a szülés előtti napon is szexeltünk :)
Én bár még csak most járok a 3. hónapban(2.trimeszter eleje),de nekem egyenlőre nem fűlik a fogam a szexhez.Ettől függetlenül azért együtt vagyunk,csak nem olyan sűrűn mint az előtt.
Én úgy tudom majd ez is a helyére áll,ha meg nem se probléma,hisz a baba úgy se marad ott sokáig. :)
13 hkm
22 hetes kismami vagyok.Terhességem előtt is elvoltam a szexel,de mióta terhes vagyok assszzziszem .Naponta van szexuális életünk és nem zavar minket semmi.Oda figyelünk azért nehogy baj legyen,de semmi nem változott
Szép baba várást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!