Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hogy alakult a...

Szülés után hogy alakult a szexuális életetek? Többet vagytok együtt vagy kevesebbet? U. úgy kezdeményezik a férfi?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elejen nagyon keveset voltunk egyutt. Faradtak voltunk a kisfiam is ebredt ejszaka... Aztan mikor kb. 5 honapos lett akkor valtozott a helyzet mert mar ataludta az ejszakakat. Este 8-kor mar aludt igy volt idonk beszelgetni, tv-t nezni osszebujni. Azota van heti 2-3 alkalommal. Inakabb persze hetvegen mert mindketten dolgozunk hetkozben es faradtak vagyunk kicsit. Nallunk a kezdemenyezes valtozo. Van, hogy en kezdemenyezek, van, hogy a ferjem. Nallunk ez igy volt terhesseg elott is.
2011. márc. 28. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
9 hónapos a babám,mivel éjszaka 4x5x kel így hullák vagyunk ,így max 2-3 hetente vagyunk együt!!!
2011. márc. 28. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szinte nullának mondható!
2011. márc. 28. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy amikor vége lett a 6 hétnek, egymásnak estünk, és a hosszú várakozástól még jobb lett, mint valaha.Ez tartott egy-két hétig, aztán azóta mi is csak 2-3 alkalommal vagyunk együtt egy héten.Pedig a lányom már másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Mi is fáradtak vagyunk, férjem a munkájától, én meg a reggeltől estig babázástól, így sokszor csak fekszünk egymás mellett, tv-zünk, és örülünk, hogy fekszünk!:)Volt, hogy este 9-kor mindketten aludtunk,elég gyakori.Egyébként a férjemnek ugyanolyan kedve van hozzá, csak ritkábban vagyunk együtt, mint a baba előtt.
2011. márc. 28. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Mi alig vártuk meg szülés után a 6 hetet, már egymásnak estünk. Azóta is heti 3-4x együtt vagyunk. Mi is voltunk fáradtak,de mindig megtaláltuk a megfelelő időpontot a romantikára. Szerintem ez nagyon fontos. Én is féltem tőle,hogy mi lesz,igyekeztem hamar visszafogyni,sikerült,most is tornázom,odafigyelek magamra,hogy kivánatos maradjak a páromnak. Hála Istennek sikerül, ált. ő kezdeményez, még pajzán smseket is ír napközben mikor dolgozik. :)
2011. márc. 28. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokáig tartott átállítani az agyamat anyáról nőre...

Minden pillanatban a gyereken pörgött az agyam, úgyhogy nem tudtam a szexre koncentrálni. Párom kezdeményező volt, de szerencsére megértő is. Sokszor én is nagyon fáradt voltam, sem erőm, sem kedvem nem volt a szexhez, és amúgy a hormonjaim sem úgy működtek, mint azelőtt...

Itt egy jó cikk, sok igazság van benne:

[link]

2011. márc. 28. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

4 hete szültem, a konkrét behatoláson kívül sokat szexelünk. Annyira várom már, hogy leteljen a 6 hét!!! Jövő kedden megyek a dokimhoz, már számolom az órákat addig. :D

Már most is mernék szeretkezni a férjemmel, de még van egy varratom, ami nem szívódott fel, és nem akarom, hogy kiszakadjon.

Hétvégente napközben szoktunk időt szakítani egymásra, hétköznap inkább este. A kislányom fél 10-10 körül szokott elaludni, olyankor gyors fürdés, aztán kihasználjuk az időt. :) Még kétszer kel éjszaka, így azért a hétköznapi szex a ritkább. Inkább a hétvégéket használjuk ki maximálisan, olyankor többször is van időnk egymásra.

A kezdeményezés meg megoszlik, de általában egyikünket sem kell győzködni. :D

2011. márc. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!