Szülés után hogy alakult a szexuális életetek? Többet vagytok együtt vagy kevesebbet? U. úgy kezdeményezik a férfi?
Nekem sokáig tartott átállítani az agyamat anyáról nőre...
Minden pillanatban a gyereken pörgött az agyam, úgyhogy nem tudtam a szexre koncentrálni. Párom kezdeményező volt, de szerencsére megértő is. Sokszor én is nagyon fáradt voltam, sem erőm, sem kedvem nem volt a szexhez, és amúgy a hormonjaim sem úgy működtek, mint azelőtt...
Itt egy jó cikk, sok igazság van benne:
4 hete szültem, a konkrét behatoláson kívül sokat szexelünk. Annyira várom már, hogy leteljen a 6 hét!!! Jövő kedden megyek a dokimhoz, már számolom az órákat addig. :D
Már most is mernék szeretkezni a férjemmel, de még van egy varratom, ami nem szívódott fel, és nem akarom, hogy kiszakadjon.
Hétvégente napközben szoktunk időt szakítani egymásra, hétköznap inkább este. A kislányom fél 10-10 körül szokott elaludni, olyankor gyors fürdés, aztán kihasználjuk az időt. :) Még kétszer kel éjszaka, így azért a hétköznapi szex a ritkább. Inkább a hétvégéket használjuk ki maximálisan, olyankor többször is van időnk egymásra.
A kezdeményezés meg megoszlik, de általában egyikünket sem kell győzködni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!