Létezik hogy bizonyos férfi és nő együtt szupertermékenyek legyenek?
Nekünk első együttlétre összejött a baba...vajon csak kémia hogy kinek milyen hamar jön össze?
Illetve számít a párosítás?
Szia!
Nekünk 3-szór jött össze elsőre a férjemmel.
Sajnos első elhalt terhesség, utána rögtön összejött megint. Meg is született a fiúnk.
Utána ahogy akartuk megint egyből összejött. Ekkor elvetéltem :-(
Ez egy kicsit fura kérdés.
Sok minden számít. Pl ha egy nönek tök pontos a periodusa a faszinak meg normál a spermája akkor igen nagy a valószínüeg hogy elsö együttlétre teherbe esik.
Szeinted a sok becsúszott baba hogy készül? Van aki még gyógyszer mellett is terhes lesz és van aki az elfolyástól.
Tuti férfi tette fel ezt a kérdést, az én párom is örült mint majom a farkának hogy ö milyen ügyes hogy teherbe tudott ejteni. Igaz akartuk a babát, de mindig mondja hogy ö milyen fasza legény.
Nő vagyok:-)
És csak azért kérdezem mert mi a párommal csak úgy együtt voltunk egyszer védekezés nélkül,nem bántuk volna a babát de nem is akartuk.
És most 4 hónapos...
Van aki évekig próbálkozik...lehet hogy számít a nő és a férfi kémiája??
Nem hiszed el, de én is ezen gondolkodtam valamelyik nap! :D
Én kétszer lettem terhes az évek alatt, mindkétszer másik "nagy szerelmemtől" (érdekes, hogy az ember mindig biztos a dolgában, aztán mégse úgy sikerül), mindkétszer elvetéltem. Ja, és akartuk, tehát nem védekeztünk.
Aztán terhes lettem a páromtól úgy, hogy csak megszakítással "védekeztünk", és elsőre összejött a baba. Meg is maradt, nem vetéltem el. Most megint úgy csináltuk, és megint terhes vagyok, a rizikós 12 héten már átestünk. Eddig nincs baj.
Szóval emiatt én is azon gondolkodtam, hogy úgy látszik, testileg (biológiailag) ennyire összeillünk(?). Lehet, hogy van ilyen.
Istenem de irigyellek....
Mi 8 hónapja próbálkozuk eredménytelenül....lelkileg nagyon megterhelő:( De igyekszem nem ezen agyalni állandóan.
Nem tudom hogy kémia e én szerencsének hívom a ti eseteteket:):)
Sok boldogságot
Már jó régen volt "beszédtéma" a kérdés, de nálunk is elsőre összejött a baba, aztán szülés után még meg sem jött a vérzésem (mármint a rendes), és már terhes is voltam, tehát az első petesejtem egyből tudta a dolgát! :D
16 hónap van a kettő gyerek között. Most tervezzük a 3.-at, beszélgetünk, hogy mikor álljunk neki a "gyártásnak", de tuti ez is elsőre összejön, mert szerintünk olyanok vagyunk, mint a nyulak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!