Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
Akkor kár volt nyitott kapcsolatot/házasságot csinálni belőle... Ha ezt kéred tőle, akkor már nem nyitott a kapcsolat, vagyis felrúgod az eredeti megállapodást!
Érdekes lehet ilyen házasságba gyereket vállalni...
Apa is fűvel-fával, anya is fűvel- fával.
Utána élhetnénk tovább úgy, csak míg nekem nincs más, addig nem szeretném, ha neki lenne.
A gyereknek meg semmi köze nem lesz a szexuális életünkhöz, úgyhogy hülyeség a felvetésed. Nagyon jó helyre fog érkezni a pici:)
Nem, nem várhatod el. Belementél egy nyitott házasságba, aminek nem az a lényege, hogy ha nekem nem jó, neki se legyen.
A gyerek szempontjából viszont jobb lenne mégis átbeszélni a dolgokat, hogy normális példát lásson a szüleitől, de ez persze a ti dolgotok.
"A gyereknek meg semmi köze nem lesz a szexuális életünkhöz, úgyhogy hülyeség a felvetésed."
Nyilván semmi köze nem lesz hozzá...Véletlenül nem ti lesztek az elsődleges példái az életben, mint férfi és nő? :)
Még egyszer: a gyerek normális példát fog maga előtt látni. Gondolom senki nem a gyereke előtt él nemi életet! Egyébként pedig jó a házasságunk.
Tudom, hogy kicsit önzőség.. Talán a hormonok:) Ezt meg lehet érteni nem, ha szeret? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!