Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
Jó semmi gond! Biztos nem láttál még gyereket! Mikor szülsz?
Bent lesz veled a férjed vagy akkor is más elfoglaltsága lesz?
Képzeld láttam már gyereket. Unokaöcséink is sokat vannak nálunk.
4 hónap múlva szülök, nem akarom, hogy bent legyen a szülésnél, de kint fog állni.
ja, már a szülést is elképzeltem. kijött a gyerek, férj késve, de megérkezik.
"Bocsi drágám a késésért, Kati ma nagyon nehezen "ment el" ;)"
Persze,gondolom az unokaöcséid éjjel-nappal a melleden lógnak, és te gondoskodsz rólunk a nap 24 órájában...
A férjed meg nem akar bemenni, mi? Mindig a könnyebbik végét fogja meg a dolgoknak!
Azért nem hinném, hogy mindenkit megcsalnak. De én is azt tapasztalom, hogy rengetegen járnak félre a másik tudta nélkül, vagy úgy hogy sejti/tudja, de tűr, mert függ a másiktól valamilyen téren. (én szerencsés helyzetben vagyok, ha el akarnám hagyni el tudnám)
Egyébként amit mi csinálunk az nem megcsalás
Ő már korábban is akart gyereket, én a munkám miatt vártam
Én nem akarom, hogy bemenjen. Szerintem semmi köze hozzá, hogy én vérben tocsogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!