Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
Már megint kiragadtok egy mondatot a szövegkörnyezetből!
Azt írtam sokan csalják a másikat, vagy hagyják hogy csalják mert nincs más választásuk. Ebből a szempontból szerencsés helyzetben vagyok! Van lakásom, jól keresek, vészhelyzetben vannak tartalékaim, az örökölt házat is el tudom adni.
Szerintem a gyerekem sokkal egészségesebb lelkivilággal fog felnőni így, hogy nem azt érzi, hogy én tűrök, hanem tényleg jól működik a házasságunk, mintha a hagyományos mintában élnénk, de fúrnánk egymást (lehet nem lenne harmadik, negyedik fél), mert valami miatt nem tudunk válni.
Kérdező! Tudod mitől félnék a helyedben? Ha majd nő a gyerek, akkor fel fog neki tűnni, hogy vagy apu, vagy anyu folyamatosan eljár otthonról. S már eleve hazudni fogtok a gyereknek, hogy hova mentek.
Pl. neked is lesz majd egy tartósabb szeretőd(mint ahogy írtad volt már ilyen), s az látja a gyerek, hogy anyu mindig eljár itthonról.
De ti tudjátok, viszont hazugságba nevelni egy gyereket nem hiszem, hogy jó.
"Az a baj, hogy szerintem benne fel sem merült, hogy én most kicsit irigykedek úgymond. "
Az a gond hogy te a szíved mélyén a jelen pillanatban nem nyitott kapcsolatra vágysz, hanem arra, hogy a "hím" mindenben csak melletted álljon és védelmezzen, segítsen stb. A gyerek miatt átkapcsolt az agyad "független nőből" a "családanya" programra, akinek bizony a rá figyelő, kizárólagosan rá koncentráló pasi a párja.
Ne haragudj, de 35 vagyok, még messze a 40től:)
És nem érzem magam butának. Reálisan látom a világot, és nem akarom kisajátítani a férjem testét. A lelkét igen. A testét nem.
Most lehet csúnyán fog hangozni: szeretek vele együtt lenni, jó is, de mással lenni ezzel újdonságot belevinni a szexbe olyan élmény amit hülyeség kihagyni. Én így gondolom. Ez nem butaság, csak egy hozzáállás. Szerintem felesleges valamire nemet mondani ami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!