Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nyitott házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?

Figyelt kérdés
Ha van köztünk egy megállapodás, hogy nyitott kapcsolatban/házasságban élünk, akkor most kérhetek tőle ilyet? Vagy ez nagyon "hisztis"? Eddig nekem is jó volt így, de most hogy egy darabig (terhesség alatt, majd kisbabával) csak vele leszek, nem akarom, hogy ő mással is legyen. Ez elvárható? Vagy önzőnek fog nézni, hogy pont most jövök elő ezzel?

2013. márc. 19. 09:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/204 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szerintem benne fel sem merült, hogy én most kicsit irigykedek úgymond. Akkor mondott volna valamit. Így csak simán tudom, hogy egy ideje nincs senkije.
2013. márc. 19. 14:42
 102/204 anonim ***** válasza:
56%
kezdem azt hinni h kamu... ilyen buta nő közel a 40hez egyszerűen nem létezhet... vagy ha igen, akkor az tényleg nagyon szomorú :ss
2013. márc. 19. 14:43
 103/204 anonim ***** válasza:
22%
kérdező,miért foglalkozol ezzel a sok irigy emberrel? :) csak gyereket tudnak szülni és szülés után úgy néznek ki,mint a disznók, a férjük rájuk sem néz. irigyek,hogy te bármikor találsz magadnak pasit. :)
2013. márc. 19. 14:45
 104/204 A kérdező kommentje:

Már megint kiragadtok egy mondatot a szövegkörnyezetből!

Azt írtam sokan csalják a másikat, vagy hagyják hogy csalják mert nincs más választásuk. Ebből a szempontból szerencsés helyzetben vagyok! Van lakásom, jól keresek, vészhelyzetben vannak tartalékaim, az örökölt házat is el tudom adni.

Szerintem a gyerekem sokkal egészségesebb lelkivilággal fog felnőni így, hogy nem azt érzi, hogy én tűrök, hanem tényleg jól működik a házasságunk, mintha a hagyományos mintában élnénk, de fúrnánk egymást (lehet nem lenne harmadik, negyedik fél), mert valami miatt nem tudunk válni.

2013. márc. 19. 14:45
 105/204 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! Tudod mitől félnék a helyedben? Ha majd nő a gyerek, akkor fel fog neki tűnni, hogy vagy apu, vagy anyu folyamatosan eljár otthonról. S már eleve hazudni fogtok a gyereknek, hogy hova mentek.

Pl. neked is lesz majd egy tartósabb szeretőd(mint ahogy írtad volt már ilyen), s az látja a gyerek, hogy anyu mindig eljár itthonról.

De ti tudjátok, viszont hazugságba nevelni egy gyereket nem hiszem, hogy jó.

2013. márc. 19. 14:47
 106/204 anonim ***** válasza:
72%

"Az a baj, hogy szerintem benne fel sem merült, hogy én most kicsit irigykedek úgymond. "

Az a gond hogy te a szíved mélyén a jelen pillanatban nem nyitott kapcsolatra vágysz, hanem arra, hogy a "hím" mindenben csak melletted álljon és védelmezzen, segítsen stb. A gyerek miatt átkapcsolt az agyad "független nőből" a "családanya" programra, akinek bizony a rá figyelő, kizárólagosan rá koncentráló pasi a párja.

2013. márc. 19. 14:48
 107/204 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de 35 vagyok, még messze a 40től:)

És nem érzem magam butának. Reálisan látom a világot, és nem akarom kisajátítani a férjem testét. A lelkét igen. A testét nem.

Most lehet csúnyán fog hangozni: szeretek vele együtt lenni, jó is, de mással lenni ezzel újdonságot belevinni a szexbe olyan élmény amit hülyeség kihagyni. Én így gondolom. Ez nem butaság, csak egy hozzáállás. Szerintem felesleges valamire nemet mondani ami jó

2013. márc. 19. 14:49
 108/204 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, előjött bennem valami ősi, kisajátítási ösztön. Nem tudom. Majd elmúlik, vagy leküzdöm.
2013. márc. 19. 14:51
 109/204 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező..mindenki támad téged, miért nem lépsz ki gyakoriról? Sok korlátolt emberrel vitatkozol, magyarázkodsz nekik.
2013. márc. 19. 14:51
 110/204 A kérdező kommentje:
Mert te nem mászkálsz el gyerek mellett? Otthon ülsz, nem dolgozol, nincs életed, nincsenek barátaid? Ezt is bele lehet illeszteni az időbe
2013. márc. 19. 14:52
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!