Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nyitott házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?

Figyelt kérdés
Ha van köztünk egy megállapodás, hogy nyitott kapcsolatban/házasságban élünk, akkor most kérhetek tőle ilyet? Vagy ez nagyon "hisztis"? Eddig nekem is jó volt így, de most hogy egy darabig (terhesség alatt, majd kisbabával) csak vele leszek, nem akarom, hogy ő mással is legyen. Ez elvárható? Vagy önzőnek fog nézni, hogy pont most jövök elő ezzel?

2013. márc. 19. 09:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/204 anonim ***** válasza:
63%
Nem olvastam a válaszokat, de nagyon sajnállak benneteket. Máskor nem zavar, hogy a férjed másba rakja a farkát? Idő kérdése, hogy lelépjen egy olyan nővel, akit szeretni, tisztelni fog és esze ágában sem lesz mellékefélni. Ezt hidd el.
2013. márc. 19. 16:53
 132/204 anonim ***** válasza:
59%

Átfogalmazva.

"A férjemmel mindig együtt jártunk síelni. Most, hogy babát várok, elvárhatom tőle, hogy ő se menjen síelni?"

Mire a válaszok:

"NEM, MERT ÖNZŐ VAGY, milyen jogon várod el? Attól, hogy te nem síelhetsz, ő miért ne tehetné? Elvégre te engedted meg neki, és egy rendes házasságban az ember sose változtat azon, amit egyszer megbeszéltek!" :D

Egyébként én eddig azt hittem, nyitott házasságban alap, hogy a gyerekvállalás idejére átmennek monogámba egy pár hónapra, pont hogy a nő ne érezze rosszul magát, amikor plusz kilókkal, nyúzottan szembesül a férje másodlagos partnerével, aki karcsú és csinos. Egy ilyen kapcsolat eleve több kommunikációt és megértést igényel, mint a megszokott. Szerintem meg tudjátok beszélni egymással. Ezzel a sok középkorból ittragadt erkölcscsősszel meg ne foglalkozz.

2013. márc. 19. 18:56
 133/204 anonim ***** válasza:
17%
Utolsónak, na anyukám, majd ha a te férjed dug meg mindennap más nőt, akkor legyen ilyen nagy szád...
2013. márc. 19. 19:03
 134/204 anonim ***** válasza:
71%

Nincs jogod elvárni ezt tőle, de mondd el neki, mert a kommunikáció az egyik alapja egy kapcsolatban. Mi lehet a legnagyobb baj: megcsal, talán nem újdonság.

Ha egy felvetéstől (jelen esetben, hogy monogámiát kérsz tőle) tönkremegy a kapcsolat, akkor ott mással is nagy bajok vannak.

És csak hogy kiábrándítsalak: ez nem úgy megy, hogy egy két hónap alatt hipp-hopp újra formában leszel. Vagy a gyereket dada fogja felnevelni, nem fogsz szoptatni se?

2013. márc. 19. 19:10
 135/204 anonim ***** válasza:
65%
Két unokatestvérem is szült, mindketten kb egy évig szoptattak, mégis jól néztek ki már a szülés után 1-2 hónappal. Előtte se voltak szétfolyva,utána is odafigyeltek. Nem törvényszerű, hogy bálnává kell válni a terhesség-szülés-szoptatás miatt.
2013. márc. 19. 20:28
 136/204 anonim ***** válasza:
63%

Elég ideges leszel, mikor a gyereked azzal jön haza a suliból, hogy "Figyelj már, anyu! Tényleg lefeküdtél Feri apukájával?" Tudod, a világ kicsi, és semi sem marad titokban.

Azért írom, mert volt rá példa a baráti körömben. Ne tudd meg, hogy égett az anyuka arca!

Amúgy felesleges félreb*szni (a nyitott kapcsolat nem kapcsolat), mert azzal felrúgjátok az eskütöket, és lehet a terhesség alatt is szexelni behatolással egész a 6. hónapig, meg ott van még az orál, és a kézimunka is.

A lehetőségek tárházának nagysága csak attól függ, hogy mennyire leszel érzékeny (akár ott lent, akár az illatokra, stb.).

2013. márc. 19. 20:59
 137/204 anonim ***** válasza:
27%

#137 "mert azzal felrúgjátok az eskütöket"

????

Újabban az anyakönyvvezetőnél esküt teszel a szexuális hűségre??? Mert én ott tartok, hogy mindösszesen azt kérdezi meg, hogy "akarsz-e az itt jelenlévő XY-nal házasságot kötni?"

2013. márc. 19. 21:12
 138/204 anonim ***** válasza:
4%

Nem, te zseni.

Hallod, menjél, nézzed az Éjjel-nappal Budapestet. Az való neked.

2013. márc. 19. 21:13
 139/204 anonim ***** válasza:
19%

Izé, attól mert én életemben másodszor megnézek egy beteg szappanoperát, te még nem válaszoltál kisebb hülyeséget...

Tudod, ahhoz, hogy alaki fel tudjon rúgni egy esküt, előbb le kell tennie egy ilyen esküt, csókolom...

2013. márc. 19. 21:20
 140/204 anonim ***** válasza:
58%
A házasság mivolta magában hordozza a szexuális hűséget is, hiába nem teszed szóvá. Ha mást is kívánsz, nem csak azt, akibe szerelmes vagy, akkor ne házasodj, mert meghazudtolod ezt az igen komoly dolgot.
2013. márc. 19. 21:35
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!