Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nyitott házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?

Figyelt kérdés
Ha van köztünk egy megállapodás, hogy nyitott kapcsolatban/házasságban élünk, akkor most kérhetek tőle ilyet? Vagy ez nagyon "hisztis"? Eddig nekem is jó volt így, de most hogy egy darabig (terhesség alatt, majd kisbabával) csak vele leszek, nem akarom, hogy ő mással is legyen. Ez elvárható? Vagy önzőnek fog nézni, hogy pont most jövök elő ezzel?

2013. márc. 19. 09:50
 171/204 anonim ***** válasza:
72%
#170 - én pl. egyáltalán nem röhöglek ki, a hűség - kitartás a másik mellett jóban és rosszban, egészségben és betegségben - szerintem is roppant fontos dolog. De, ahogy elnézem, a Kérdező és a párja szerint is így van, sehol nem látom a kérdésben, hogy bármelyikük egy percig is elhagyni készülne a másikat, vagy, hogy egyáltalán ilyesmi felmerült volna a kapcsolatukban.
2013. márc. 22. 08:43
 172/204 anonim ***** válasza:
52%
Akkor jó.
2013. márc. 22. 08:44
 173/204 A kérdező kommentje:
Nem sok információt tudtok rólunk, annyi hogy nyitott kapcsolatban élünk. De voltunk már drogosként és gyerekfuttatóként is feltüntetve. Nekünk is mint minden embernek van egy értékrendje, a szexuális hűség azonban nem fontos, mert nem látjuk értelmét. Az elkötelezettség, másfajta hűség azonban megvan a kapcsolatunkba. Ugyanúgy mint más dolgokban, barátok, munka, család. Nem vagyunk pszichopaták, tömeggyilkosok még csak szemétládák sem. És még toleránsak is vagyunk. A szexuális betegségekről amit írtatok mindegy, védekezünk, igényesek vagyunk. Nyilván nem fekszek össze egy csavargóval az utcán és ő sem az útszélen szed össze valakit. Szerintem minden ember életében van olyan dolog ami nem mindenki felfogásába fér bele. Nem is kell megérteni, csak nem beszólni. Nekem pl. felfoghatatlan miért ennyire fontos a testi hűség, mit veszt valaki azzal, ha a mással is lefekszik a párja? De elfogadom hogy más úgy gondolja ez csak a szerelembe fér bele. Nem vagyunk egyformák
2013. márc. 22. 09:33
 174/204 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem azért nincs jogod kérni ezt tőle, mert akkor ennyi erővel az elkövetkező időben ezerszer kérheted majd. Pasival lenni vagy barátnővel kávézni - szerinted mindegy? Szerintem nem, nem mind a kettőnél lehet ott a gyerek. De még a találka megbeszélésénél sem. A gyerekeim előtt telefonálok a barátnőmmel, de nem tenném a pasimmal. Ki lesz addig e gyerkőccel, amíg te "oda"vagy. Azt mondod anyukád, anyós is ki lenne akadva a kapcsolatottoktól. Vagy majd a férjeddel beszéled meg, most te mehet, most én maradok. Hidd el, lesz egyébként is elég elintéznivaló, mikor másra kell bízni a gyereket. Hogy fér majd bele még egy ismerkedés, randizgatás, szexelés? Vagy az ilyen "szeretőkkel" csak az ágyra korlátozódik az idő? Más pasival sétálsz az utcán, randizol, ismerősötök elmeséli a férjednek (anyósod), akkor ő azt mondja, nincs semmi baj, azzal van, azt csinál, amit akar?

Nem vagyokén se nyitott házasságpárti. 2 gyerek anyukája és szerintem eltelik 10 év, mire az ember mehet a gyerek mellett oda, ahova akar. (de időhöz még mindig kötve, mert mondjuk nem hagynám éjszakára egyedül.)

Hazahozod majd a gyereket munka után óvodából, iskolából, aztán mész pasizni? Na, de ez már a jövő kérdése.

Szerintem inkább arról beszéljetek a férjeddel, hogy eddig így éltetek, nem véletlen-e, hogy egyikőtöknek sincs most senkije, nem kellene-e változtatni?

2013. márc. 22. 13:53
 175/204 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező (#173), szerintem nem lesz ezzel semmi gond, a terhesség meg utána a szülés nyilván nagy változás lesz az életetekben (ahogy mindenki másnál is az, főleg az első:)), nyilván fel fog vetni változásokat, akár konfliktusokat, megoldandó helyzeteket is (mint mindenki másnál is:)), de mivel hosszú kapcsolat a tiétek, jól ismeritek egymást, mindketten akarjátok a gyereket, van türelmetek és toleranciátok, ezért minden valószínűség arra mutat, hogy képesek lesztek megbirkózni közösen ennek az életperiódusnak a kihívásaival, és szépen ki fog alakulni minden, nincs ok parázni.
2013. márc. 22. 14:46
 176/204 anonim ***** válasza:
80%

Lebutított példával élve, a tolerancia pont azt jelenti, hogy bár én hányok a hal szagától is, elfogadom, hogy más szereti, vagy egyenesen imádja a halat.

Ez ugyanúgy igaz a homoszexualitásra vagy akár a nyitott kapcsolatokra is.

Attól, hogy elfogadom a homoszexualitást, én még megmaradhatok heteronak és az égvilágon semmilyen szinten nem avatkozik az életembe.

2013. márc. 22. 17:29
 177/204 anonim ***** válasza:
67%

"Nekünk is mint minden embernek van egy értékrendje, a szexuális hűség azonban nem fontos."

Árulj el valamit, légy szíves! Mikor mással vagy, nem érzel soha olyat, hogy neked az lelkileg nem jó? Hogy nem tudja azt nyújtani kedvességben vagy bármiben az ágyban, mint a férjed? Hogy az nem esik olyan jól, mint a férjedtől?

Ha te tényleg szereted őt, de komolyan, úgy, hogy akár tűzbe is mennél érte, nem érzed úgy, hogy neked csak ő a jó?

Bocs, ha nem tudom leírni, de remélem, átjön a kérdés lényege!

Én, amikor szerelmes vagyok, nekem csak az az egy ember létezik a világon, más nem kell rajta kívül, mert nem érzem magam jól vele. Persze, összejárok a régi barátaimmal, szóval nem szűnik meg az életem.

Egyébként fiatalokkal (12 éves kortól fölfelé) foglalkozom.

2013. márc. 23. 17:28
 178/204 anonim ***** válasza:
96%

Végig akartam olvasni, de végül feladtam.

Elég sok kérdező nem válaszolt a kérdésre, nem mintha én belemennék ilyenbe kapcsolatba, de ha így boldogok az a ő dolguk.

Kérdésre válaszolva: sztem az elvárható, hogy most addig míg te ebben az állapotban vagy visszább fogja magát, hiszen nem dugócimborák vagytok, hanem "csak" nyitott kapcsolatban éltek. Vagyis, hogy most több törődésre van szüksége, ezt meg kell értenie, ugyan úgy ahogy neked is meg kell értened az ő helyzetét. Vagyis, hogy neki is vannak szükségletei(átlagos kapcsolatban ugye visszafogná magát az ember, de a tiétek nem ilyen), amit épp a szabadabb kapcsolatotok miatt ki akar élni. Valószínűleg ha megkérnéd belemenne(esetleg titokban csinálná kevesebbszer), de ez szembemenne az eddig kialakított párkapcsolattal. Ami természetesen, hogy rossz szájízt hagyna benne maga után(nem mondom, hogy nem nyelné le a dolgot.)

Szóval a tanácsom marad: kérd meg legyen veled többet, ha ezt teljesíti a többi legyen az ő dolga.

Egy esetleges STD-t bármikor összeszedhettek akármilyen jól is védekeztek(nem biztos hogy valaha lesz, de az esély meg van rá), de ezt ugye ti is tudjátok. Akkor azt is tudnom kellene, hogy védekezéssel is becsúszhat bármikor egy gyerek(az alkalmi partnerektől is), szóval a korrektség jegyében egy apasági tesztet el kellene végezni, ma már nem is drágák ezek a tesztek(40-50 ezer ft), és ez 18+ évre való befektetés. Igaz csak egy megérzés, de ez épp azért, hogy nehogy bizonyosságot szerezzen az apaság, ez el fog maradni.

Lehet valamire már válaszoltál, akkor elnézést. Abban az esetben csak a válaszomat vedd figyelembe.

2013. márc. 29. 10:29
 179/204 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként fordítsd meg a kérdésed! Ha teszem azt a férjed 1évig kómában fekszik,te tűrtőztetnéd-e magad,mondván a férjednek most nincs lehetősége...
2013. ápr. 11. 10:23
 180/204 anonim ***** válasza:
73%
Egy nyitott kapcsolatban nem várható el, hogy csak mert épp olyanod van, egy darabig ne legyen nyitott. Sorry, amikor válalltad a nyitott kapcsolatot, és a gyereket, ezzel számolni kellett volna.
2013. ápr. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!