Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
112-est nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Nem én másfél éves koráig nem hagytam magára 5 percre sem a gyermekem. Elképzelni sem tudtam volna, hogy odaadjam valakinek. Ha mondjuk munkábaállás miatt muszáj lett volna, az szörnyű érzés lett volna. És igen a gyerektelen barátnőim sorban elfordultak tőlem, amikor visszautasítottam a közös kávézást és helyette én hívtam őket egy kis játszóterezésre. Én voltam a szemükben a befordult anyuka....tudod meddig? Egészen addig, amíg pár év múlva ők is el nem kezdtek szülni egymás után...
Na akkor rájöttek, hogy a gyerek az 24 óra és nem, nem lehet egy pár hónapos, egy éves baba mellől eljárkálni szabadon.
Hát az én környezetben nem ülnek otthon évikig a gyerekkel. AKi nem is megy vissza dolgozni az sem ül napi 24ben a gyerek mellett. Én sem fogok. Edzeni pl. biztos el fogok menni 6. hét után minden héten, vagy a férjemmel, barátnőimmel is belefér szerintem havi pár óra kettesben még az elején is. Ezt a monogám életet élő barátnőimnél/családtagoknál is látom. Mindannyian imádják a gyerekeiket.
Konkrétan hazudni sem kell. Elmegyek és kés. Mindegy hogy az ismerős egy barát, egy ügyfél vagy egy pasi.
Akkora sok indulat közt mégis megtaláltam, mi a baj..
Ez, hogy szerinted: A szerelem és a szex kettő.
Miért is lenne kettő?
Te is "egy vagy" -amikor analizálunk felbontjuk részekre: az embert:test-lélek-szellem. Vagy: szív, tüdő, máj, stb-
de mindazonáltal egy emberről van szó.
Szerelem nélkül a szex? állati párzás csak- annak semmi értelme.
A legnagyobb baj, ami miatt ez szerintem nem működik, hogy valószínű egyszer csak eléri a tiszta szerelem az embert (a férfit biztos, 35 évesen egy nő már sajnos kiért ebből a lehetőségből, anyaság, továbbadás a fő feladata).
És akkor, ha szerelmes lesz, elképzelhetetlen, hogy mással közösüljön. Akkor testi-lelki-szellemi egyesülésre - EGYSÉGRE- vágyik és senkinek nincs helye ebben az egységben.
(Mégiscsak jók voltak azok a piroslámpás házak - vissza kéne állítani.)
Azt hiszem az én szüleim is nyitott házasságban élnek. Vagyis nem tudom, hogy erre azt mondják-e. Ők nem így kezdték, de voltak közöttük gondok. Pár éve (13éves voltam, bátyám 14) leültettek mindkettőnket tesómmal, és megbeszéltük. Mondták, hogy biztos látjuk, hogy mostanában rengeteget veszekszenek, de a válás nem megoldható, ha elválnának akkor mindannyiunknak lejjebb kellene adni az életszínvonalat, ezért úgy döntöttek, hogy együtt maradnak, egy házban élünk, de lesz külön életük. Először nem igazán örültem neki, szerintem nagymamám beszélte belém, hogy ez ördögtől való:) de egy idő után láttam, hogy tényleg nem veszekszenek, semmi hátrányom ebből a kapcsolatból, mindenem megvan, ők is szeretnek. Nem szokták az orrunkra kötni mit csinálnak. Minket pedig már nem érdekel. Úgy egy éve észleltem, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, rákérdeztem, de anyukám csak mosolygott. Szóval volt köztük akkor valami. Azóta nem tudom. De emberileg nagyon jó a kapcsolatuk mióta nem veszekszenek. Lehet gyerekesen hangzik, de engem csak ez érdekel.
19/L
"jó begyepesedett vagy utolsó..úristen.. :)
az ilyen anyukákat kéne kivonni a forgalomból.élettelen senkik."
Azért megnéznélek téged, hogy nézel ki!:) Vagy nagyon unatkozol, vagy pszichésen vagy beteg, hogy így írsz valakiről, aki ráadásul nem is neked írt. De te ahogy látom tök jól elvagy itt.
Na további jó szórakozást nektek.
Kérdező neked pedig a legjobbakat kívánom! Remélem sikerül mindent úgy alakítanod, ahogy szeretnéd! Jó babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!